FFA Files - UFO tema
Ključna riječ, teoretske.
Nisu ni to. Totalna izmišljotina.
Najbolja je treća sa objašnjenjem internet warriora i raznih UFO stručnjaka. Očito su preskočili fiziku u školi.
Ima nečega i tajni ali nije svaka teorija od njih milijun legitimna. Neke su baš over the top gluposti za smijanje a njima služe za skupljanje lajkova i popularnosti.
U UFOlogiji donekle smisla imaju samo iskustva pojedinaca, naglasak na -donekle-. Sve ostalo je manje više Holywood-deep-state spin…
UFO fenomen i svjetleci orbovi realno imaju više poveznica sa spiritualnim/astralnim aspektima naspram "metalnih letjelica" koje su najcesce razni black-projekti…kako god bilo, samo veselo
stitrek samo under-the-underground znanje/teorije dolaze u obzir
Zašto?
stitrek U UFOlogiji donekle smisla imaju samo iskustva pojedinaca, naglasak na -donekle-. Sve ostalo je manje više Holywood-deep-state spin…
Dokazi?
stitrek UFO fenomen i svjetleci orbovi realno imaju više poveznica sa spiritualnim/astralnim aspektima naspram "metalnih letjelica" koje su najcesce razni black-projekti…kako god bilo, samo veselo
Ima li ikakvog temelja u ovom kaj ti pišeš?
Random stranica na netu krene pisat clickbait o tome da je NASA našla vanzemaljske ostatke, ali ipak nije jer je sama NASA objavila da su to ostatci opreme za slijetanje istog robota koji je i poslao sliku.
Kako je tu NASA ikakav spin-doctor za široke mase?
Zato što ne govore uvijek potounu istinu, zato su za mene jedan oblik spin-doktora, isto važi i za UFO/UAP kongrese u USA. Što se tice under-the-underground znanja/teorija, to je šala-mala koja je bila popracena sa ovim smajlijem
- Uređivano
Pa zar stvarno misliš da NASA zna ikakvu istinu?
Ekipa doslovno mora molit za funding da bi mogli saznat to malo kaj mogu.
Nisu uključeni niti u potragu za vanzemaljskim životom niti u bilo kakve istrage eventualnih nađenih UAPova i slično.
Operacija Paperclip na koju se tolko jako voliš referirati je imala kao cilj iskorištavanje naprednog nacističkog raketnog pogona, medicine, sintetičkih goriva i slično. Nije bila neka zavjera za skrivanje prave istine o svemiru ili vanzemaljcima.
- Uređivano
Sve je to povezano na neki nacin kada se tice tehnologije, UFO/UAP fenomen postoji daleko kroz prošlost…
Dok slušaš ovu stvar od majstora NLO spika, baciš pogled prema nebu i čekaš da dođu "glavati" odnekud.
Krešo + prateći bend NLObless Band
- Uređivano
Spiders all in tune…Jeff Bezos, ništa nije slucajno, slicno i za Elon Muskovog djeda Joshua Haldeman u Kanadi sa "Technocracy Incorporated"…
Pronađen je uređaj (kompjuter) stariji od Isusa, interesanta tehnologija…
Odlično!
Pokretali su ga Doorsi, preteča Windowsa.
Izgleda po ovome da smo mi zaostala civilizacija i sad tek idemo prema onome kaj su naši preci sami sebe sjebali i opet idemo prema samouništenju.
Mislim da to nema veze sa vanzemaljskim već sa nekom zemaljskom civilizacijom koja je doživjela svoj vrhunac i hop, takoreći prek noći se sve sjebalo.
TITANXIS Mislim da to nema veze sa vanzemaljskim već sa nekom zemaljskom civilizacijom koja je doživjela svoj vrhunac i hop, takoreći prek noći se sve sjebalo.
Zemlja je organizam - škola za duše/ljude koja ima svoje cikluse, mi smo blizu kraja našeg ciklusa a izgleda da ih je bilo masu prije nas, piramide su jedan od najcvrscih dokaza a sve je više dokaza da je bio i veliki potop koji je završio zadnji veliki ciklus…mi sada smo digitalni Atlantis 2.0
Kako vam se da….
To je zeka peka
chono Kako vam se da….