UAP kongres useful idiots i njihovi glupingzi…

6 dana kasnije

Znači to oni nam šalju sa Marsa ovakvo šašavo vrijeme.

UFO clown-show mainstream experts😁

TITANXIS

Klasicni spin-doktori, ako i imaju dokaze, ocekivati da ce tako nesto objaviti u javnost je blesavo. Pentagon je ustvari vojno-politicka verzija Vatikana 2.0.

5 dana kasnije

Interesantno, izgleda kao jedna globalna "vlada" koja ima razlicite planove u svemiru i na zemlji, na zemlji je farmanje i "politika"…

Već su poslali Žan Luku Pikarda. Nema toga mjesta u universumu de nije odletel. Prošo je sve i svašta, bio u budućnosti. Ošo ko mladić a vratio se kao deda i navodno je u penziji i uživa u retro igricama.

Keptn, warp najn, engejđ.

Da Vi, upravo Vi.

Izađite na izbore jer u protivnom grdo vam se piše. Invaziju mene i mojih sunarodnjaka kakvu niste nikad dosad doživjeli, Vidi mi se u očima da ne lažem.

Otkrili smo NLO bez pogona. Prkose G-sili tako da to čovjek ne može  preživjeti' - Večernji.hr

4 dana kasnije

Možda su im te ratkape od avteka i poslužile za priču o izvanzemaljskim letjelicama. Kad gledaš kako se okreće onako hipnotizirajući djeluje poput silazak zelenih.

Prije bih reko da su ti neki zeleni ili neka civilizacija blizu nas još od postanka svijeta i samo se to skriva od sviju.

Milanovića recimo zamišljam da ide tamo negdje cugat absent sa jednim takvim zelenčekom i zelenček mu dijeli savjete kak predstavljat državu i kak zajebavat Plenkija. Jer Zoki ni takav inače. Odjednom ima znanje, malo sumnjivo. To vrijedi za sve zemljane koji ovako idu po savjete i zato mi se svi nekako čine da navijaju protiv rulje i pripremaju zemaljsko područje za smjenu vlasti.

A sad si idem spiti jedan štamprlek likerčeka i zaboravi kaj sam napisal što prije.

ovo sa vrtnjom me instant podsjetilo na dio odličnog videospota Roberta Planta. Eto svi znaju o zelenima i samo smo mi dudeki, jebemu miša.

Evo tu su se nastanili cigani jedni zeleni. Američki Kozari bok i Pešća. Trump se jedini uspio sa njima dogovorit da im dovede nekako struju ko naš Bandić. Jer žive zbilja nehumano iako nisu humani.

E pol jen je, vreme mi je za jedan amarček.

Interesantan kratki osvrt Carl Sagan-a oko znanosti…