Indiana Jones ipak nije “Uncharted ubojica”. Igra se iz prvog lica te ima veliki fokus na zagonetke
- Uređivano
I ja sam to prvo pomislio, al onda sam se sjetio kolko je npr. Doom 2016 napravio za mobilnost u prvom licu i definitivno ima potencijala.
A kaj se tiče Uncharted killanja, produkcija je ključ Unchartedovog uspjeha. Nije neki preinteligentni gameplay loop koji je teško ostvariv.
ZigguratVertigo Indyjev glas
Troy Baker je voice actor
ThomasAAnderson Da da, dobro mi je zvučao Troy Baker kao Indiana Jones, znam da mu on u igri daje glas, valjda sam samo prebrzo napisao post i nisam se dobro izrazio, pardon
I opet od prvog dana na game passu…
Fenix nemoguce, izgubio bi se u moru poput Tomb Raidera. TR uopce nije los gameplayom, prica pati i nije razina produkcije Uncharteda. Producija bi bila problem i kod Indya, a i ne mozes izvesti ono sto radis u ova dva naslova. Indy je sporiji, platforming nije brz, nije to agilan lik i mislim da je ovaj smjer pun pogodak. Svi pisu o tome i glavna je tema u medijima. Sto ga vise ljudi gledaju, vise im se svida. Sjetimo se W3 i CP77….
somethingwrong Gle, nisu svi ljubitelji igranja iz prvog lica.
Isto kao što puno ljudi neće igrati genijalni BG3 zbog borbe na poteze jer nisu ljubitelji takvog combata.
Baš me zanima (s obzirom da je prvo lice) hoće li zadnje dionice igre napraviti kao FPS kampanju. Očekivao bih neki balans, ali nerijetko na kraju dobiješ opću makljažu za kraj. U traileru ima samo jedan djelić trenutka kad izvadi pištolj i nema naznake da ima puno napucavanja, više djeluje da je naglasak na stealthu i bičevanju (lol).
Volio bi vidjeti više pucanja, bič iz prvog lica mi izgleda komično
wooddiebone To je istina, nisam igrao, ali upoznat sam s tom činjenicom. Međutim, po ovom viđenom, ovo je clunky.
Nisam ni znao da ovo radi machine games, meni su njihovi wolfenstein naslovi toliko dobri da sam uvjeren da ce i ovo biti bomba iako me sam prikaz jos nije ocarao.