Ovdje sad mogu potvrditi da mi Astro Bot prednarudžba nije došla, međutim srećom nisam niti platio unaprijed. (dakle neaktivni su u potpunosti). Prvo sam mislio da izbjegavaju samo ove narudžbe oko Outlawsa i Black Myth Wukonga, ali sada je to sve.

Assassin's Creed Shadows sam uložio žalbu, popunio papir za povrat i poslao na mail. To sam nažalost platio unaprijed 240€ i eto…ne vjerujem da ću te novce više vidjeti. Odgovora na mail nema, niti od sustava niti od vlasnika. Telefonski - ne javlja se. Jebiga, trgovina je stajala na visokom glasu, surađivao sam osobno sa svim vlasnicima i čuo se stalno oko prednarudžbi te sam bio uvjeren da sve teče kako spada…

OverHypedG da je iznos 30ak eura viši mogao bi prijaviti i policiji. Znam da oni nisu reagirali na iznose ispod 2.000kn, to bi bilo nekih 266€. Ovako privatna tužba ili inspektorat.

Tko ne zna, tu se prijavljuje inspektoratu: https://dirh.gov.hr/podnosenje-prijava/83

Bitno je samo da je prošlo 15-ak dana od vašeg prigovora na koji niste dobili odgovor i dobro bi bilo priložiti screenshot e-maila koji ste poslali i sve ostalo (uplate, narudžbe)..

Meni su za 1200 kn poslali inspektorat bili. Stigli u roku 4 dana od poziva, iako je tip bio u krivu

@Tuhy jel te sad sram kaj radis u Sancti?

Tuhy Zbog čega bi točno mene trebalo bit sram?

Jer cjepas drva s onim automatskim cjepacem 🙂 i jer radis za rogate monopoliste gade jedan

Svi vi koji ste oštećeni od Infomarka obratite se Tuhyju za povrat 😆

Reko bih da velik dio navoda od strane prvog vlasnika Informarka nije išo Sanctu, nego i nekog drugog (samo treba čitat kak spada), al oke, idem dat otkaz i kupit sjekiru, ode ja u jebene drvosječe.

Tuhy Kupi i meni jednu sjekiru. Idemo zajedno u drvosječe.

Ovo će nam rokati u autu dok se budemo vozili po šumi:

10 dana kasnije

yup, mene isto zanima. Otkazao narudžbu, poslao obrazac za jednostrani raskid, mailove, ali bez odgovora. Pa, ako netko ima neki novi info o tome kako bi se moglo doći nazad do tog našeg novca, to bi bilo superrrrr

Oh wow pojma nisam imao kolko je ozbiljna ova situacija. Ja sam probao naručiti Concord dok se još prodavao i prije nego je igra otišla offline čisto jer sam htio imat taj shit show u kolekciji for history purposes 😂 Naručio sam sa infomarka igru i srećom pošto mi Concord nije bio toliko važan sam odlučio da ću platit pouzećem.

Pred par mjeseci sam htio naručit nekoliko igara za jesen i na kraju mi je jako drago da sam išao sa Svijet Igara na svim igrama umjesto Infomark. Nadam se da će vam se svima razriješit problemi 🤞

19 dana kasnije

Well izgleda da je Infomark umro, kakva šteta...

5 mjeseci kasnije

Tuhy ma ne, mislio je na Končar Transformatore 🤣

Ali da, mislio je čovjek između ostalog uz SD i na Sophoslab čiji je bio bivši zaposlenik pa su se nadjebavali besmislenim spuštanjem cijena.

Ah ta romantična vremena kad nakon što podmiriš trošak dostave, na Switch konzoli zaradiš fantastičnih 30 kn!

Joj kak bi ja mogel o svem tome hrpu stranica napisat, ipak sam bio u tome cca 12 godina 🤠

Ali po upisima se vidi da si dobar zaposlenik, odan, odmah zauzimaš obrambeni stav 💪👍

Ljudi trolaju a ti se uzbuđuješ.

briatore Joj kak bi ja mogel o svem tome hrpu stranica napisat, ipak sam bio u tome cca 12 godina 🤠