Mene isto zanima
Infomark
A jeste babe
moze neka kladionica?
- Uređivano
Pa nema se što "rokat", samo ljudima koji ne kuže ili ih boli ona stvar nije jasno da postoje određeni dućani koji su povlašteni i koji to nisu.
Dođe PS5, netko dobije 5 konzola, a netko višestruko više.
Ništa nije crno i bijelo, postoje dakako i nijanse. Meni je jedino bitno spriječiti bulažnjenja i klevete na moj i račun moje tvrtke (a jedan dotični je ovdje to pokušao i ispao glup) da sam ja nekoga derao i mlatio ne znam kakve novce.
briatore Međutim ako nastaviš iznositi klevete, mogao bi se gadno pokajati.
Zato dobro razmisli i nemoj poslije govoriti da te nisam upozorio.
To što si ti ako se ne varam odvjetnik ili tako nešto znaci da je svaka tvoja tocna a sto drugi kažu klevete?
Ja san ti lipo reka da si za mene zavrsena prica a ti nastavljas.
Stvari da si kuka po forumu da zaustavis sheranje su tocne ostalih se necu dirati jer ne zelin nikoga drugoga uvlaciti
Kakav si ti privatno i prema svojoj ekipi me cisto zaboli kurac ono sto znam o tebi mi je dovoljno da me ne zanimas i da nikad necemo biti dobri.
Najglavniji razlog je sheranje koje si isao zaustavljati na gaming forumu preko toga ja ne prelazim jer si bio gamer i na gamerskom forumu i onda ljudi oce jefinije e nemoze jer ti imas ducan.
Došao si na forum svima pricajuci sa visoka i krenuo prvi sa vrijeđanjem da bi sad tu izigravao zrtvu.
Jednostavno odjebi od mene i ne uvlaci me u svoje razgovore
A ne ces reci da sam glup a ja cu stati i gledati to
Sa tim nekim prijetnjama nemoj niti pocimati to ti ne treba
Viruj mi
Gdje je moj Star wars Outlaws