Mene isto zanima 🤔🫡

Giphy - Fox Tv Popcorn GIF by The Four

briatore pa lik je napisao hocete li ovdje rokat pa kud puklo da puklo….

Pa nema se što "rokat", samo ljudima koji ne kuže ili ih boli ona stvar nije jasno da postoje određeni dućani koji su povlašteni i koji to nisu.

Dođe PS5, netko dobije 5 konzola, a netko višestruko više.

Ništa nije crno i bijelo, postoje dakako i nijanse. Meni je jedino bitno spriječiti bulažnjenja i klevete na moj i račun moje tvrtke (a jedan dotični je ovdje to pokušao i ispao glup) da sam ja nekoga derao i mlatio ne znam kakve novce.

briatore ma ti si uvijek imao OK cijene, ne sjecam se da si bio pohlepan i napucavao cifre da boli glava

briatore (a jedan dotični je ovdje to pokušao i ispao glup)

Doticni je reka sve od a do ž kakvo si govno bio jesi još neznan.

A ne želin ljude koji su to sve potvrdili imenovati jer nema razloga da ih uvlacim u daljnu pricu

Miro govno si ti i cijela ta tvoja svita.

A kad si takav frajer napiši argumente pičko lažljiva ili začepi jednom zauvijek.

briatore

Ako si debil da ti opet isto treba ponavljati ja ti tu nemogu pomoci.

Vrti stare postove pa pitaj nekog od ukucana da ti ih procita i objasni pa se javi.

Miro debela mješino, nisi uvjerljiv.

Ti si lažov i pokvaren čovjek.

Obraz mi je čist kakav tvoj nikada neće biti.

Međutim ako nastaviš iznositi klevete, mogao bi se gadno pokajati.

Zato dobro razmisli i nemoj poslije govoriti da te nisam upozorio.

briatore Međutim ako nastaviš iznositi klevete, mogao bi se gadno pokajati.

Zato dobro razmisli i nemoj poslije govoriti da te nisam upozorio.

To što si ti ako se ne varam odvjetnik ili tako nešto znaci da je svaka tvoja tocna a sto drugi kažu klevete?

Ja san ti lipo reka da si za mene zavrsena prica a ti nastavljas.

Stvari da si kuka po forumu da zaustavis sheranje su tocne ostalih se necu dirati jer ne zelin nikoga drugoga uvlaciti

Kakav si ti privatno i prema svojoj ekipi me cisto zaboli kurac ono sto znam o tebi mi je dovoljno da me ne zanimas i da nikad necemo biti dobri.

Najglavniji razlog je sheranje koje si isao zaustavljati na gaming forumu preko toga ja ne prelazim jer si bio gamer i na gamerskom forumu i onda ljudi oce jefinije e nemoze jer ti imas ducan.

Došao si na forum svima pricajuci sa visoka i krenuo prvi sa vrijeđanjem da bi sad tu izigravao zrtvu.

Jednostavno odjebi od mene i ne uvlaci me u svoje razgovore

A ne ces reci da sam glup a ja cu stati i gledati to

Sa tim nekim prijetnjama nemoj niti pocimati to ti ne treba

Viruj mi

crohunter Gdje je moj Star wars Outlaws

Isto di i moj

Neces ga viditi 🤣🤣🤣🤣

Miro cek ti mrzis covjeka jer je prijavljivao Sonyju za gameshare na ps3/4 ?