Imao sam slično iskustvo sa firmom Svi koncerti. Pred kraj 2019 kupio sam preko njih kartu za bus i koncert System of a Down u Mađarskoj za 1000 kn.
Došla je korona i naravno svi koncerti su otkazani. Ta firma je super poslovala jer su išli po cijeloj Europi ali zbog korone nisu nikome vratili ništa. A bilo je masu ljudi koji su kao i ja kupili aranžmane za razno razne koncerte sa kartom za show i bus.
Priča se da je oštetio nas ljude za 200-250k kn.
Šta je lik napravio. Firma je išla u stečaj i pojeo vuk magare. Znam da je bilo ljudi koji su uzimali odvjetnike, čak se angažirao Provjereno ali mislim da ništa nije urodilo plodom.
Najgora stvar od svega šta je otvorio novu firmu, isto za koncerte samo sa drugim imenom. Valjda je to isto bio napravio i prije 10ak godina.
Ja sam s njima bio 2019 na Ed Sheeranu i sve je prošlo okej. Za ovaj slučaj sam se pomirio s tim da svojih 1000kn neću nikad vidjeti. Nisam imao energije za borbu jer tad sam bio u drugom điru. Ali od srca bi volio da svi koji su prijavili tužiteljstvu ovog smrada iz Varaždina da dobiju sve i jedan cent nazad.
Fascinira me da nitko od ljudi koji žive blizu njega nisu mu pozvonili na vrata i dali par šamarčina.
Fascinanto mi je da ovako nešto prolazi u našoj jadnoj državi. Šta opet kad bude nešto zakenjao će zatvoriti firmu i otvoriti novu (po 4.put)?
Sad sam išao provjeriti na stranici na fejsu šta je s ovime. I dalje je borba.
Inače nova firma se zove Travelego. Preludo je da ljudi i dalje idu ali evo čitam da je već neke prevario za koncert Taylor Swift što je otkazan u Beču.
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/provjereno-skupina-ostecenih-gradjana-prijavila-je-vlasnika-putnicke-agencije---718759.html