Picek OverHypedG da je iznos 30ak eura viši mogao bi prijaviti i policiji. Znam da oni nisu reagirali na iznose ispod 2.000kn, to bi bilo nekih 266€. Ovako privatna tužba ili inspektorat.
Brijac Tko ne zna, tu se prijavljuje inspektoratu: https://dirh.gov.hr/podnosenje-prijava/83 Bitno je samo da je prošlo 15-ak dana od vašeg prigovora na koji niste dobili odgovor i dobro bi bilo priložiti screenshot e-maila koji ste poslali i sve ostalo (uplate, narudžbe)..
infomarkrijeka Meni su za 1200 kn poslali inspektorat bili. Stigli u roku 4 dana od poziva, iako je tip bio u krivu
foggy Tuhy Zbog čega bi točno mene trebalo bit sram? Jer cjepas drva s onim automatskim cjepacem 🙂 i jer radis za rogate monopoliste gade jedan
Tuhy Reko bih da velik dio navoda od strane prvog vlasnika Informarka nije išo Sanctu, nego i nekog drugog (samo treba čitat kak spada), al oke, idem dat otkaz i kupit sjekiru, ode ja u jebene drvosječe.
StarFox_N Tuhy Kupi i meni jednu sjekiru. Idemo zajedno u drvosječe. Ovo će nam rokati u autu dok se budemo vozili po šumi:
flamingos yup, mene isto zanima. Otkazao narudžbu, poslao obrazac za jednostrani raskid, mailove, ali bez odgovora. Pa, ako netko ima neki novi info o tome kako bi se moglo doći nazad do tog našeg novca, to bi bilo superrrrr
KruxZhlajfa Oh wow pojma nisam imao kolko je ozbiljna ova situacija. Ja sam probao naručiti Concord dok se još prodavao i prije nego je igra otišla offline čisto jer sam htio imat taj shit show u kolekciji for history purposes 😂 Naručio sam sa infomarka igru i srećom pošto mi Concord nije bio toliko važan sam odlučio da ću platit pouzećem. Pred par mjeseci sam htio naručit nekoliko igara za jesen i na kraju mi je jako drago da sam išao sa Svijet Igara na svim igrama umjesto Infomark. Nadam se da će vam se svima razriješit problemi 🤞