Reko bih da velik dio navoda od strane prvog vlasnika Informarka nije išo Sanctu, nego i nekog drugog (samo treba čitat kak spada), al oke, idem dat otkaz i kupit sjekiru, ode ja u jebene drvosječe.
Infomark
Jel itko uspio dobiti novce nazad i kako?
yup, mene isto zanima. Otkazao narudžbu, poslao obrazac za jednostrani raskid, mailove, ali bez odgovora. Pa, ako netko ima neki novi info o tome kako bi se moglo doći nazad do tog našeg novca, to bi bilo superrrrr
Oh wow pojma nisam imao kolko je ozbiljna ova situacija. Ja sam probao naručiti Concord dok se još prodavao i prije nego je igra otišla offline čisto jer sam htio imat taj shit show u kolekciji for history purposes Naručio sam sa infomarka igru i srećom pošto mi Concord nije bio toliko važan sam odlučio da ću platit pouzećem.
Pred par mjeseci sam htio naručit nekoliko igara za jesen i na kraju mi je jako drago da sam išao sa Svijet Igara na svim igrama umjesto Infomark. Nadam se da će vam se svima razriješit problemi
- Uređivano
Tuhy ma ne, mislio je na Končar Transformatore
Ali da, mislio je čovjek između ostalog uz SD i na Sophoslab čiji je bio bivši zaposlenik pa su se nadjebavali besmislenim spuštanjem cijena.
Ah ta romantična vremena kad nakon što podmiriš trošak dostave, na Switch konzoli zaradiš fantastičnih 30 kn!
Joj kak bi ja mogel o svem tome hrpu stranica napisat, ipak sam bio u tome cca 12 godina
Ali po upisima se vidi da si dobar zaposlenik, odan, odmah zauzimaš obrambeni stav
Ljudi trolaju a ti se uzbuđuješ.