Pozdrav dečki. Evo, čitam sve ovo i ne mogu vjerovati što se dešava. Nisam ni znao za sve ovo dok mi jedan od bivših kupaca (ostao sam sa puno vas u kontaktu iako sam poslovanje prodao prije više od 2 godine) te također jedan od administratora/osnivača FFA foruma, nije rekao. Uglavnom, ja sam bivši vlasnik infomarka. Ne ovaj predzadnji koji vam je koliko vidim nudio sve i svašta te uvalio novom vlasniku u Delnicama poslovanje, već onaj "originalni" iz Rijeke sa kojim ste bez greške funkcionirali godinama..sve do početka 2022. godine 🙂 Infomark, kao web trgovina, poslovao je do određenog vremena odlično. Sjećate se i sami da ste od mene tj. riječkog infomarka mogli dobiti po daleko najnižim cijenama igre i konzole. Također preplate i ostalo. Infomark bi i dalje bio u mome vlasništvu, te bi i dalje svatko od vas mogao uživati u najpovoljnijim igrama sa dostavom unutar 24-48 sati od trenutka kupovine, da nije bilo konkurencije koja je, a u "kombinaciji" sa glavnim uvoznikom za RH, planski me ostavljala bez robe kako bih naposlijetku i bio prisiljen zatvoriti (većinu toga zna i urednik ovog foruma sa kojim sam bio u svakodnevnom kontaktu, a koji mi je svojevremeno bio "rame za plakanje" zbog te situacije 🙂. Sve je počelo sa PS5 konzolama koje sam nudio svima za tadašnjih 4300 kn ,dok je "konkurencija" prodavala po 5000 kn..Eto zasmetalo im je to i vi ste ostali bez dobre online trgovine- a ja bez posla u ranim četrdesetim godinama, kreditom i troje djece. Pokušao sam prijaviti sve to Agenciji za zaštitu tržišnog natjecanja, no rečeno mi je (telefonski) da se , citiram, NE ISPLATI BOST SE SA ROGATIM, kada su čuli o koj firmi je riječ. Poslovanje je zatim prodano dečku kojeg je netko iznad spomenuo (Brdovec), a isti ga je ubrzo preprodao u Delnice. Osobno smatram da, bez obzira na životnu situaciju koju netko može imati, novci koje je firma (osoba/vlasnik) uzela- mora biti vraćen. I sam sam imao smrtni slučaj u obitelji dok sam imao Infomark radi kojeg i dan danas imam noćne more, no NITKO ni na koji način od mojih kupaca nije to osjetio. Dignite neku zajedničku tužbu prije nego se firma zatvori. Pozdrav svima dečki!