Evo napravio account ovdje samo da podijelim svoje iskustvo. Identična situacija kao OverhypedG. Prednaručio Astro Bota, ali napravio kardinalnu grešku i platio unaprijed. Jer eto, imao dobro iskustvo prije kad sam kupovao prije nekih godinu i pol dana, nisam uopće bio upućen u ova nova događanja u vidu promjene vlasnika i sve.
Bilo mi je čudno zašto ne dolazi nikakav mail da je narudžba napravljena ili da je uplata prošla. Nije bilo odgovora ni na mail ni na pozive. I onda sam vidio da na Googleu imaju 1 zvjezdicu i dvije recenzije gdje se ljudi žale da nisu dobili nikakvu isporuku.
Situacija je baš užasno bizarna. Sumnjam da se radi o klasičnoj prevari, trgovina je nekakva pravna osoba iza koje stoje konkretni ljudi s konkretnim OIBom. Da me zavaljao neki Pero Perić s fejsbuka, rekao bih ajde, moja krivica. Al ovo mora bit neka skroz druga priča.
U svakom slučaju, nadam se da će se situacija riješiti. Žao mi je ak se ljudima nešto desilo, ali isto tako se nadam da ćemo mi koji smo uplatili novac dobit ono što smo platili.