Evo napravio account ovdje samo da podijelim svoje iskustvo. Identična situacija kao OverhypedG. Prednaručio Astro Bota, ali napravio kardinalnu grešku i platio unaprijed. Jer eto, imao dobro iskustvo prije kad sam kupovao prije nekih godinu i pol dana, nisam uopće bio upućen u ova nova događanja u vidu promjene vlasnika i sve.

Bilo mi je čudno zašto ne dolazi nikakav mail da je narudžba napravljena ili da je uplata prošla. Nije bilo odgovora ni na mail ni na pozive. I onda sam vidio da na Googleu imaju 1 zvjezdicu i dvije recenzije gdje se ljudi žale da nisu dobili nikakvu isporuku.

Situacija je baš užasno bizarna. Sumnjam da se radi o klasičnoj prevari, trgovina je nekakva pravna osoba iza koje stoje konkretni ljudi s konkretnim OIBom. Da me zavaljao neki Pero Perić s fejsbuka, rekao bih ajde, moja krivica. Al ovo mora bit neka skroz druga priča.

U svakom slučaju, nadam se da će se situacija riješiti. Žao mi je ak se ljudima nešto desilo, ali isto tako se nadam da ćemo mi koji smo uplatili novac dobit ono što smo platili.

Ovako, ja sam Ivan s Ps5grupe na Facebooku, mi smo surađivali s Infomarkom i imali neke akcije i promocije.

Dok od jednom lik nije u zemlju propao, ja konkretno sam s njim pricao i dogovarao sve, čak je rekao da planira zatvoriti shop i da bude napisao obavijest na grupi i webshopu.

To je bilo prije mjesec dana, od onda se niti meni ne javlja. Navodno je imao i nekih velikih privatnih problema, ali ga to ne opravdava, cuo sam sve i svasta i što ljudi nisu dobili.

Jos niti vouchere od prve akcije sa starim vlasnikom sto su imali neki deal. Nista, niti natjecaj gdje poklanja kao Ps5. Svasta s cuo. Imam mob i lik mi se ne javlja. Uglavnom ako ste zakinuti odmah prijava.

Klinac od 23 godine je, a tko god je nesto uplatio ima pravo povrata.

Jos mi je rekao da ce svima vratiti novac, normalno dok se javljao.

Znači kurčina.

Ako je tako, pošteno sam se zajebao. Uzeo sam ac shadows collectors edition i platio…

OverHypedG

Ti si se prvo zajebao što si uzeo AC Shadows, a drugo što si ga uzeo u Infomarku 😆

Ovo da ima privatne probleme su neke glupe izlike, dok se webshop uredno updatea s novim igrama.

Ne kuzim mozak tog lika, valjda ocekuje da ce mu sve to proci i da nitko nece dignut tuzbu protiv njega kao pravne osobe.

crohunter webshop nije updatean od 4 mjeseca, još dok smo ga mi reklamirali, prednarudžba nemas…

Ima netko od njih nekakav stari račun na kojem su podaci od Infomarka da mi pošalje na PM?

Imao sam slično iskustvo sa firmom Svi koncerti. Pred kraj 2019 kupio sam preko njih kartu za bus i koncert System of a Down u Mađarskoj za 1000 kn.

Došla je korona i naravno svi koncerti su otkazani. Ta firma je super poslovala jer su išli po cijeloj Europi ali zbog korone nisu nikome vratili ništa. A bilo je masu ljudi koji su kao i ja kupili aranžmane za razno razne koncerte sa kartom za show i bus.

Priča se da je oštetio nas ljude za 200-250k kn.

Šta je lik napravio. Firma je išla u stečaj i pojeo vuk magare. Znam da je bilo ljudi koji su uzimali odvjetnike, čak se angažirao Provjereno ali mislim da ništa nije urodilo plodom.

Najgora stvar od svega šta je otvorio novu firmu, isto za koncerte samo sa drugim imenom. Valjda je to isto bio napravio i prije 10ak godina.

Ja sam s njima bio 2019 na Ed Sheeranu i sve je prošlo okej. Za ovaj slučaj sam se pomirio s tim da svojih 1000kn neću nikad vidjeti. Nisam imao energije za borbu jer tad sam bio u drugom điru. Ali od srca bi volio da svi koji su prijavili tužiteljstvu ovog smrada iz Varaždina da dobiju sve i jedan cent nazad.

Fascinira me da nitko od ljudi koji žive blizu njega nisu mu pozvonili na vrata i dali par šamarčina.

Fascinanto mi je da ovako nešto prolazi u našoj jadnoj državi. Šta opet kad bude nešto zakenjao će zatvoriti firmu i otvoriti novu (po 4.put)?

Sad sam išao provjeriti na stranici na fejsu šta je s ovime. I dalje je borba.

Inače nova firma se zove Travelego. Preludo je da ljudi i dalje idu ali evo čitam da je već neke prevario za koncert Taylor Swift što je otkazan u Beču.

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/provjereno-skupina-ostecenih-gradjana-prijavila-je-vlasnika-putnicke-agencije---718759.html

Heat Osim ako DJ Burky kupi.

Naletio slučajno na ovo.. tko zna.. 😆

Pozdrav dečki. Evo, čitam sve ovo i ne mogu vjerovati što se dešava. Nisam ni znao za sve ovo dok mi jedan od bivših kupaca (ostao sam sa puno vas u kontaktu iako sam poslovanje prodao prije više od 2 godine) te također jedan od administratora/osnivača FFA foruma, nije rekao. Uglavnom, ja sam bivši vlasnik infomarka. Ne ovaj predzadnji koji vam je koliko vidim nudio sve i svašta te uvalio novom vlasniku u Delnicama poslovanje, već onaj "originalni" iz Rijeke sa kojim ste bez greške funkcionirali godinama..sve do početka 2022. godine 🙂 Infomark, kao web trgovina, poslovao je do određenog vremena odlično. Sjećate se i sami da ste od mene tj. riječkog infomarka mogli dobiti po daleko najnižim cijenama igre i konzole. Također preplate i ostalo. Infomark bi i dalje bio u mome vlasništvu, te bi i dalje svatko od vas mogao uživati u najpovoljnijim igrama sa dostavom unutar 24-48 sati od trenutka kupovine, da nije bilo konkurencije koja je, a u "kombinaciji" sa glavnim uvoznikom za RH, planski me ostavljala bez robe kako bih naposlijetku i bio prisiljen zatvoriti (većinu toga zna i urednik ovog foruma sa kojim sam bio u svakodnevnom kontaktu, a koji mi je svojevremeno bio "rame za plakanje" zbog te situacije 🙂. Sve je počelo sa PS5 konzolama koje sam nudio svima za tadašnjih 4300 kn ,dok je "konkurencija" prodavala po 5000 kn..Eto zasmetalo im je to i vi ste ostali bez dobre online trgovine- a ja bez posla u ranim četrdesetim godinama, kreditom i troje djece. Pokušao sam prijaviti sve to Agenciji za zaštitu tržišnog natjecanja, no rečeno mi je (telefonski) da se , citiram, NE ISPLATI BOST SE SA ROGATIM, kada su čuli o koj firmi je riječ. Poslovanje je zatim prodano dečku kojeg je netko iznad spomenuo (Brdovec), a isti ga je ubrzo preprodao u Delnice. Osobno smatram da, bez obzira na životnu situaciju koju netko može imati, novci koje je firma (osoba/vlasnik) uzela- mora biti vraćen. I sam sam imao smrtni slučaj u obitelji dok sam imao Infomark radi kojeg i dan danas imam noćne more, no NITKO ni na koji način od mojih kupaca nije to osjetio. Dignite neku zajedničku tužbu prije nego se firma zatvori. Pozdrav svima dečki!

Ako ikako ja mogu biti od pomoći nekome tko je ostao bez love od ovog dečka iz Delnica ili ovog prije njega, iako ne znam kako, stojim na raspolaganju 🙂

Ovdje sad mogu potvrditi da mi Astro Bot prednarudžba nije došla, međutim srećom nisam niti platio unaprijed. (dakle neaktivni su u potpunosti). Prvo sam mislio da izbjegavaju samo ove narudžbe oko Outlawsa i Black Myth Wukonga, ali sada je to sve.

Assassin's Creed Shadows sam uložio žalbu, popunio papir za povrat i poslao na mail. To sam nažalost platio unaprijed 240€ i eto…ne vjerujem da ću te novce više vidjeti. Odgovora na mail nema, niti od sustava niti od vlasnika. Telefonski - ne javlja se. Jebiga, trgovina je stajala na visokom glasu, surađivao sam osobno sa svim vlasnicima i čuo se stalno oko prednarudžbi te sam bio uvjeren da sve teče kako spada…

OverHypedG da je iznos 30ak eura viši mogao bi prijaviti i policiji. Znam da oni nisu reagirali na iznose ispod 2.000kn, to bi bilo nekih 266€. Ovako privatna tužba ili inspektorat.

Tko ne zna, tu se prijavljuje inspektoratu: https://dirh.gov.hr/podnosenje-prijava/83

Bitno je samo da je prošlo 15-ak dana od vašeg prigovora na koji niste dobili odgovor i dobro bi bilo priložiti screenshot e-maila koji ste poslali i sve ostalo (uplate, narudžbe)..

Meni su za 1200 kn poslali inspektorat bili. Stigli u roku 4 dana od poziva, iako je tip bio u krivu

@Tuhy jel te sad sram kaj radis u Sancti?