Znaci sada imam Dragon Age, nakon toga Stalker 2, a onda Indiana Jones. Bome odlična gaming jesen
Indiana Jones and the Great Circle
Deadwalker necemo stici proci stalkera do Indiane, ali ima naslova koliko ces
- Uređivano
Kvaliteta detalja, imerzija iz prvog lica i glazba su pun pogodak! Čak i puzzle izgledaju zabavno kao i combat. Jedva čekam ovo igrati day 1!
EDIT: baš kao naručeno dobio 10% popusta voucher danas za sljedeću kupovinu i uzeo Premium Edition!
https://www.cdkeys.com/indiana-jones-and-the-great-circle-premium-edition-pc-steam
Damn, ovo izgleda odlicno!
- Uređivano
Ogroman fan filmova; prva tri ni ne pamtim koliko sam puta pogledao na VHS kaseti!
Stigao tek sada pogledati gameplay trailer, igra mi izgleda perfektno. Igrat ce se day one. Šteta sto je MS toliko trom oko marketinga, Sony bi ovako nešto gurao na sva zona.
- Uređivano
Probat ću posto imam Gamespass, ali nisam sigurna koliko će mi se svidjeti prvo lice u ovakvom tipu igre.
Indiana Jones and the Emperor's Tomb mi je bila jedna od prvih igara na PS2 i ostala mi je u jako lijepom sjećanju, a i općenito baš volim igre tipa Uncharted i Tomb Raider.
Igra izgleda jako zanimljivo iako me grafika nije nesto oborila s nogu.
BTW da li sam dobro shvatio da ovo mogu igrati day one samo oni sa GP Ultimate? Mi sa obicnim GPom cemo morati cekati do proljeca?
Tko bi rekao da ce MS zavrsiti 2024. sa 3 velike igre u istoj! Na kraju ispada da je bolje bilo kupiti Box ili ga barem imati uz PS5
Jbt život, pa to sada izlazi i izgleda fantastic. A tek krećem igrati kako treba Dragon Age. Jebemu djecu i backlog. Ništa, morat ću rasporediti - sat vremena DA, sat ovo
Baš sam propao.
prayer 2 Indiana filma u jednoj igri
Čeka se
- Uređivano
Izgleda bolesno, jedva čekam odigrati na PC. Možda bih mogao čak i sa Starfield kontrolerom
Edit: kad smo već kod toga, ćudno da nisu najavili i neki limited edition kontroler u ovom ruhu?
Šteta šta je samo iz prvog lica.