Znaci sada imam Dragon Age, nakon toga Stalker 2, a onda Indiana Jones. Bome odlična gaming jesen 😁

Deadwalker necemo stici proci stalkera do Indiane, ali ima naslova koliko ces

10 dana kasnije

Damn, ovo izgleda odlicno!

Stigao tek sada pogledati gameplay trailer, igra mi izgleda perfektno. Igrat ce se day one. Šteta sto je MS toliko trom oko marketinga, Sony bi ovako nešto gurao na sva zona.

Probat ću posto imam Gamespass, ali nisam sigurna koliko će mi se svidjeti prvo lice u ovakvom tipu igre.

Indiana Jones and the Emperor's Tomb mi je bila jedna od prvih igara na PS2 i ostala mi je u jako lijepom sjećanju, a i općenito baš volim igre tipa Uncharted i Tomb Raider.

Igra izgleda jako zanimljivo iako me grafika nije nesto oborila s nogu.
    BTW da li sam dobro shvatio da ovo mogu igrati day one samo oni sa GP Ultimate? Mi sa obicnim GPom cemo morati cekati do proljeca?

moschus

Nisam nigdje vidio da se Ultimate uvjetuje? Uzmeš Game Pass Standard i rokaš day 1!

Tko bi rekao da ce MS zavrsiti 2024. sa 3 velike igre u istoj! Na kraju ispada da je bolje bilo kupiti Box ili ga barem imati uz PS5

chono

Nije bilo nikad bolje vrijeme biti PC gamer nego sada, doslovno zlatni doba!

Jbt život, pa to sada izlazi i izgleda fantastic. A tek krećem igrati kako treba Dragon Age. Jebemu djecu i backlog. Ništa, morat ću rasporediti - sat vremena DA, sat ovo 😃

Baš sam propao.

moschus BTW da li sam dobro shvatio da ovo mogu igrati day one samo oni sa GP Ultimate? Mi sa obicnim GPom cemo morati cekati do proljeca?

Ako si na konzoli, onda samo Ultimate

Fenix Ako si na konzoli, onda samo Ultimate

Onda sam dobro shvatio :/

5 dana kasnije

Izgleda bolesno, jedva čekam odigrati na PC. Možda bih mogao čak i sa Starfield kontrolerom 😎

Edit: kad smo već kod toga, ćudno da nisu najavili i neki limited edition kontroler u ovom ruhu?

Šteta šta je samo iz prvog lica.