Dodali su danas kroz patch path tracing podršku i udar na perfomanse je baš popriličan. De facto se prepolovi framerate (sa 120-180 na 50-80, uz uključen FG), s time da barem za sada nisam baš siguran da se isplati trade-off. Napomenuo bih još npr. DLSS mora ići na balanced i ultra postavke tekstura nema šanse da idu u paketu jer ti treba valjda beskonačno vram-a 😃
Ako igra ostane bez vram-a, samo se crasha na desktop. Također mi se čini da je uključivanje path tracinga pomalo zbugano - npr. kada sam testirao postavke, u x navrata mi se igra jednostavno srušila na desktop ili mi uključivanje HDR-a pretvori igru u slideshow. Ili neka druga postavka koja uopće ne bi trebala utjecati toliko na perfomanse pa jedino kompletno gašenje path tracing opcija pomogne.
Mislim, izgleda sve to skupa vrlo dobro, no trebao bih uspoređivati za razlike, a to neka radi bolje DF. Držat ću se za sada osnovnog RT-a jer su perfomanse s njim stvarno jebene, a igra izgleda vrlo dobro. Ovo neka još malo popeglaju kroz patcheve + možda kožnati izbaci još kakav novi driver. Inače savršena igra za high-end grafičku da se siluje na 4K rezoluciji.
Igram i dalje levele u Rimu, došao do Vatikana. Ima dosta šuljanja po zabranjenim zonama, gameplay je do sada uglavnom paziti da te netko ne vidi, naći lopatu ili čekić razbacane po levelima i lupiti stražare po glavi. Nekih posebnih mozgalica nije još bilo, no priča je super prezentirana, kao da gledam novi Indie film.