Pročitaj na portalu
Članak

Asus predstavio ROG Phone 8 gamerski telefon s 24GB RAM-a

Na noćašnjoj velikoj prezentaciji ROG gaming linije proizvoda ASUS je uz nove gaming laptope predstavio i svoju osmu generaciju ROG Phone telefona. U dvije izvedbe, u klasičnoj i PRO varijanti s kojom smo se u tajnosti družili proteklih 10-ak dana i mi u FFA redakciji.

Koja slučajnost, baš sam u potrazi za novim mobom i spreman sam recenzirati Pro model ukoliko mi isti ostane nakon recenzije. LP FFA.

Za 1000$ uzmeš telefon koji će isto raditi kao ovaj za gejmanje? Mislim, za tih 500$ bi rekao marginalne razlike.

Košta kolko i iphone 15pro, a ono sto dobijes je neusporedivo, barem po viđenom.

Što se novog Iphonea tiče, baš sam nedavno gledao kako to izgleda kad vrti RE4 remake na DF-u. Negdje PS4 kvaliteta otprilike s tim da je konzola puno konzistentnija i bolje drži 30 fpsa (makar se RE4 vrti punoooo bolje nego RE8 na Iphoneu) I po običaju igranje bez kontrolera je praktički nemoguća misija. Autonomija i zagrijavanje su očekivano loši. Poanta da se to prišteka na struju i spoji na TV mi je besmislena, ali valjda bi nekome tko putuje i boravi u hotelskoj sobi to bilo prihvatljivo. Ali kako god okreneš na tom mobu ćeš sigurno dobiti hrpu portova koji će biti prilagođeniji za razliku od bilo kojeg Androida.