Bit će sigurno. Samo što će "led" najvjerojatnije probiti homebrew zajednica.

Jeli ovo samo dolazi ili uz ovo ide  kamera i jojstici?
Ne razumijem bas kako ce funkcionirat ovo,sto mi sve treba da bi neku igru igrao?

Ne razumijem bas kako ce funkcionirat ovo,sto mi sve treba da bi neku igru igrao?
Samo VR dolazi u kutiji skupa sa kablovima itd.
Treba ti barem kamera dodatno.
PS Move je također korisan, ali ne i obavezan.

Imam kameru ali move nemam.

Onda ti samo PS VR treba.
Move je poželjan, ali nije obavezan.

Nije mi jasno kako ce to s rukama funkcionirat bez move-a,mislim da bas sto si ti rekao pozeljan je a nije neophodan tj treba imat i move kontrolere

Nije mi jasno kako ce to s rukama funkcionirat bez move-a,mislim da bas sto si ti rekao pozeljan je a nije neophodan tj treba imat i move kontrolere
Pa sa Dualshockom.
Nije ti potreban move za koristiti VR, osim ako igra to traži.

Bas me zanima kako ce to izgledat.i sad tek vidim nije 400 dolara nego eura?!uh pa nije to jeftino bas

Pa rekao sam ti da ce biti između 300 i 400 eura.
$=Eur

Da ali mi je nekako puno 3000kn dat za ovo sto cu koristit jako malo.mislim odlicna je stvar ali opet ce se koristiti cini mi se koliko i move oprema a svi znamo kako se i koliko ona koristila,tj da se samo koristila kad ti drustvo dodje za zabavu

Ja ne shvatam čemu žurba inače? Zašto se mora kupiti omah na startu?

Zašto ne pričekati godinu-dvije da se vidi kakve će igre biti, ispitati community o dojmovima, sačekati i vidjeti kako to u praksi djeluje...
Na kraju krajeva, u godinu- dvije poboljšaće sami softver sigurno... Mi se ne možemo porediti sa strancima i zemljama gdje je 2000 eura normalna plata.

Ja sam uvije govorio, ako ne možeš sebi uzeti dva komada nečega, bolje ne uzimaj nikako. Budite mudri i pričekajte šta ovi sa dubokim džepovima govore, jer oni će generalno biti beta testeri prvi.

Jedno je na startu kupiti konzolu kad je to provjerena roba. Ovo je nešto sasvim novo i divlje.

Naravno ovo je opće mišljenje, ako ima među vama vioske klase, zanemarite komentar .

Da ali mi je nekako puno 3000kn dat za ovo sto cu koristit jako malo.mislim odlicna je stvar ali opet ce se koristiti cini mi se koliko i move oprema a svi znamo kako se i koliko ona koristila,tj da se samo koristila kad ti drustvo dodje za zabavu
A rekao sam ti već prije to u odgovarajućem topicu ;)

Netko i mora bit early kupac da se to pokrene i bude dostupno. Ljudi trose na mobitele po 6 soma i milijun drugih pizdarija. Samo nek oni kupuju, ko moze i hoce udri, ko hoce cekat neka ceka price drop i jos veci razvoj techa. The world goes around

Jeste, ali ako je tebi recimo puno dati 400 eura (realno ako nemaš movea i kamere i preko 500) na nešto što ni ne znaš kako dobro radi, bojim se da je bolje da čuvaš pare (ne mislim tebi specifično).

Mobitel je isto kao konzola, znaš tačno šta ćeš dobiti kad kupiš, samo noviju i bolju iteraciju prethodnika. Šta ako ljudi budu imali motion sickness, a biće takvih sigurno, da bi na kraju opet bacio pare.

No opet, šta mene briga tko će uzimati i tko daje svoje pare. Ako želite to žarko, go 4 it.

Pa znas i tu sta ces dobit. Gimmick kojem ce trebat godine da zazivi i tek na next genu ce biti mozda kvalitetnije igre. Mislim, svi znamo sta ces radit u VRu na pocetku a ako netko ocekuje igrat witchera 3 u VR recimo, takvo iskustvo..onda... Reggiewhatiswrongwithyou.gif

Geekovi ce kupovat, VR je rasprodan za 5 min na amazonu. Mora netko biti early adopter tj da VR dobije takeoff. To sto si vecina ne moze priustit na ovim prostorima ne znaci da stranci nece grabit sve u 16.

Uostalom svatko nek radi sta hoce sa svojim parama.

800 eura za cjelokupno PSVR iskustvo(PS4+PSVR+Kamera+Move) protiv HTC Vive i Oculus iskustva koje kosta 1600-1700 eura...ići ce na veliko PS VR...i dalje je najpovoljniji bez daljnjega.

Pa znas i tu sta ces dobit. Gimmick kojem ce trebat godine da zazivi i tek na next genu ce biti mozda kvalitetnije igre. Mislim, svi znamo sta ces radit u VRu na pocetku a ako netko ocekuje igrat witchera 3 u VR recimo, takvo iskustvo..onda... Reggiewhatiswrongwithyou.gif

Geekovi ce kupovat, VR je rasprodan za 5 min na amazonu. Mora netko biti early adopter tj da VR dobije takeoff. To sto si vecina ne moze priustit na ovim prostorima ne znaci da stranci nece grabit sve u 16.

Uostalom svatko nek radi sta hoce sa svojim parama.
Pa ne znam šta sam ja drugo napisao nego identičnu stvar za strance i nas.

Ako je prosječna plata u Hrvatskoj, šta ja znam, cirka 3000-4000 kuna, za razliku od  švabe kojem je 1500 eura plata za rad na kasi, samo kažem da MI trebamo možda malo obazrivije postupati.

Zato sam gore u postu i napisao da će pravo tržište biti beta testeri. Nisam rekao da ne kupuju, kvragu i ja bih kupio da sad radim ovdje u struci.
Ali da radim kod kuće, bome troumio bih se. A ako se troumiš, bolje onda ni ne uzimati.

Samo govorim o našem mentalitetu, ne cjelokupnog svijeta.

Kao sto rekoh, igrat ce se kod fenixa. :

Ma znam ali nikako mi neke stvari nisu jasne u vezi toga

Ma znam ali nikako mi neke stvari nisu jasne u vezi toga
Pa kaži da ti dam odgovor :)