Mislim sve i da je 500 eura to je opet daleko ispod konkurencije, a kao što sam pričao, ovo nisu gimmicki čiji R&D košta višestruko manje od VR-a. Ovdje je uložena masa novca i iskreno ne bi me čudilo da će Sony u početku gubiti na prodanim headsetima, ali in the long run vjerujem da će im se isplatiti.

Sad samo treba sačekati izlazak i onda jedno godinu-dvije posmatrati reakcije i naslove koji budu izlazili.

Iskreno ovo je nešto sasvim novo u gaming industriji i napokon izvan okvira već preko 30 godina starih temelja na kojima se zasniva gaming industrija. Svakako će biti zanimljivo biti svjedok počecima možda jednog novog žanra (ili pada, vrijeme će pokazati) kao što smo većina nas staraca na forumu svjedoci bili prvih 3D igara.

Zanimljiva vremena nas očekuju braćo, Umbasa!

Yup, ulazimo u novo doba polako. Ne kažem da će sadašnji način igranja igara izumrijeti nego polako dolazimo vremenu kada smo ovakve stvari samo u filmovima gledali. Treba reći da kamera ne dolazi u paketu a ona će biti potrebna što je novi trošak. Svejedno...cijena u odnosu na konkurenciju odlična.

Samo perspektiva moze biti ground breaking promjena. Tako je bilo 2D u 3D i sada VR. Treba jos vremena da to bude prava stvar ali to je to. Nikakva "next gen" grafika.

Visoka i dalje, ali i daleko najpovoljnija opcija za ulazak u VR svijet.

A budimo realni, mi im i nismo glavno tržište .

Siguran sam da u očima francuza, engleza, skandinavaca i nijemaca ovo izgleda daleko prihvatljivije.

S obzirom na hardver i guranje novo doba gaminga cijena je odlicna i ubit ce sa prodajom kod VR zajednice.

Stranci ce to kupovat ko ludi. Bas sto solid kaze.

A budimo realni, mi im i nismo glavno tržište .

Siguran sam da u očima francuza, engleza, skandinavaca i nijemaca ovo izgleda daleko prihvatljivije.
Ma ići će ko vruće kifle u 6 ujutro
Šta ćemo mi sirotinja

PS VR je takav uređaj da mu je u biti PS4 bottleneck. Headset koliko sam uspio vidjeti nije nista puno manje kvalitetniji od Oculusa ili Vivea. Steta da PS4 nece biti u mogucnosti isporucivati ni priblizno vizuale poput konkurenata, koji ce biti spareni s puno puno jacim masinama.

Btw, mozda nas iznenade s ovim procesorskim unitom. Kazu, Battlefront stize na PS VR. Bas me zanima koliko ce rezat.

Nice

Fenix
Kažu Battlefront experience...što god to značilo.

Evo igra kreatora Until Dawna.

http://youtu.be/T460pq02xs0

A ovo je demo od par igara koji će dolaziti...

http://blog.us.playstation.com/2016/03/15/playstation-vr-worlds-combines-five-vr-experiences-into-one-game/

http://youtu.be/69XFqRfzl_k

Da li se znaju specifikacije procesorske kutije ?
Kažu samo za prikaz slike na TV-u...vjerojatno neće ni otkriti to dok netko ne otvori i pogleda na launchu

Koliko sam ja citao nista se ne zna sto se tice specifikacija. Al prilicno je velika, i ima iza ventove za hladjenje. Tako da mora bit "nesto".

Kada bi rekli da su ga napravili tako da je kompatibilan i sa PC-jem, tada BI razvalili svijet... A mozda i headset i kamera (a time i move) to i moze, ali je onda problem sto konzola treba hardverski dodatak, a PC ne - pa bi ljudi inzistirali na nizoj cijeni?

No, zamislite Sony dionice, da na kutiji pise "pc compatible" i cijena 399$, ili i manje...

Ne bi se iznenadio da izbace nekakav software za PC.