Ma necu ispadam glup i jos davim.vidit cemo kad sve to izadje

Ma koga briga za to i služi forum ;)
Zvrci na PM ako želiš ;)

Aj dobro ajmo redom:
1.da li ce se s ovim moci gledati filmovi?
2.hoce li se ista dr moci s ovim cudom osim igrati igre??
tj hoce li funkcionirati preko nekih dr uredjaja kao sto je tv i sl.
3.vidim da spominjete ove slicne uredjaje koje ce kostati 1500 dolara,u cemu je razlika izmedju ovoga i tih uredjaja?osim u cijeni
4.i sto se tice igara hoce li kao i do sad to biti one sports champion i tako te ili imaju neke najave da bi neke ekskluzive mogle biti igrive preko toga?

Ja ovo stvarno mislim kupiti ali 1000 pitanja imam i iskreno sam do sad 1000 pitanja i postavio i iskreno nista neznam haha
Kad god neki clanak izadje pise o nekim karakteristikama ili fps ili sta ja znam koji kur.. koji me niti zanimaju niti znam sta znace pa obicno clanak prestanem citati nakon naslova

1. Da. Sigurno. Već su najavili Netflix podršku za virtualni ekran od 5 m (ovo moram malo bolje pogledati, ali filmovi i takve stvari su potvrdene.)

2. Specifično za PS4 trenutno. Najavljen je Cinematic mod za sve igre koje su izašle. To moraju još otkriti.

3.to su uredaju poput Vivea i Oculusa koji sami kostaju 800 eura tj. 600 eura za drugi + trebaš imati PC zvijer od 1000+ eura da bi dobio iskustvo u većoj rezoluciji od PSVR-a, boljom grafikom i raznim simulatorima ima kojima su i namijenjeni.

4.Imaš popis PS VR igara za launch. 50 igara do kraja godine samo za PS VR.

Uf kako vas je lipo vidit, nakon onih rasprava o Hajduku, da se ovako dobro slazete

Legenda
https://youtu.be/zeO1ZjDeoDY

viper89 Ovdje je još jači 
https://youtu.be/Kop9EC5EwhY

Real game for real men

1. Da. Sigurno. Već su najavili Netflix podršku za virtualni ekran od 5 m (ovo moram malo bolje pogledati, ali filmovi i takve stvari su potvrdene.)

2. Specifično za PS4 trenutno. Najavljen je Cinematic mod za sve igre koje su izašle. To moraju još otkriti.

3.to su uredaju poput Vivea i Oculusa koji sami kostaju 800 eura tj. 600 eura za drugi + trebaš imati PC zvijer od 1000+ eura da bi dobio iskustvo u većoj rezoluciji od PSVR-a, boljom grafikom i raznim simulatorima ima kojima su i namijenjeni.

4.Imaš popis PS VR igara za launch. 50 igara do kraja godine samo za PS VR.
Aj bar nesto si mi pomogo.tenk ju
Ovi dr uredjaji vivea i oculus hoce se s njima moci igrati na playstationu?
Uf kako vas je lipo vidit, nakon onih rasprava o Hajduku, da se ovako dobro slazete
Haha ma mi smo veliki prijatelji samo nas hajduk dijeli

Vive i Oculus samo PC.