ThaUrban Mogli bi probat , sad sve platforme imaju screenshot toolse a bome ima i hrpetina igara pa bi moglo biti zanimljivo.Na PS3 je PS3 Button i Start?
ThaUrban Mislio sam na current gen platforme Iss najgore ikad. Znači na PS3 nema ništa? Bilo kakav program ili kaj ja znam?
chono7 Chono7 Na kojoj ti to konfi vrtiš i na kojem FPS-u?AMD FX 8150 3,6GHzGTX 770 4GBKingston Fury 8GBKonstatnih 45fpsa na ovim postavkama:2K radi na lock 30fpsa, a 4k je samo za screense, jer pada na 10!
19marksman89 Jedna od najljepsih igri koje sam igrao..O AC serijalu nemam pojma nista i ovo mi je prva AC igra i kao AC me uopce ne zanima.Meni je ovo gusarska igra i kao takva mi je 10/10! Preljep svijet i plavetnilo.Razlicita mora,doba dana,vremenski uvjeti,mogucnosti,pomorske bitke,ma sve sve..naprosto nevjerujem da je ovo Ubisoftova igra..P.s. fali mi na ovom forumu vise topica ali glupo mi je npr. otvarat topic za ovu igru samo da bi napisao svoj dojam jer ljudi su odavno ovo odigrali
viper89 Otvarajte pa cak i da napisete svoj dojam , tako ce i ostali dobit volju. Sto vise tema treba.A sto se tice ac 4 ima tema. Odlicna igra.
19marksman89 Napadnem utvrdu i uhvati me oluja..pucam po njima i izbjegavam tornado...predobroNeznam dali je Nvidia,ali efekti valova ovdje i kad kit iskace iz vode su predobri