Mali "teaser" od mene.Nista specijalno,pomalo noob,sramezljiv gameplay jer nisam igrao godinama i neznam mapu.Ako se nekom probudi nostalgija i zelja za gameplayom na određenim mapama rado cu snimiti materijal.
http://www.youtube.com/watch?v=zdIdeY86lrg
Sta se tice same igre,sad kuzim zasto masa place DICE-u da naprave Bad Company.Igra definitivno ima ono nesto.I definitivno moraju vratit ovaj skoro pa simulacijski gameplay jer brzina kretanja i odvijanje stvari je fenomenalno.Reload animacije također su punoo sporije.Moraju vratit ovaj feel kad nekoga ubijes,tu fluidnost,osjecaj da metak pogađa meso i ovakav zvuk silencera.Isto tako vrijedi i za bodovanje.Savrsen spoj bi bio hit detection iz ove igre,font i ona zelena i crvena boja kad pise "Enemy killed" iz Bf3 i onda ovaj lagani zvuk kad iskoce bodovi.
Zvuk je predobar ali nije realan.Neznam kako da objasnim..super zvuci ali to nisu zvukovi koji postoje ali zvuk pojedinih oruzja bi mogli vratit.A sta se tice gameplayal,igrao sam dosta i rush i conquest i treba bit realan pa rec da ipak to nije onaj pravi Battlefield.Jednostavno nema onih BF momenata i igra kronicno pati od kempera tj. snipera koji su OP.Sta se tice vozila,nema ih previse ali evo i tenk mi je ovdje bolji nego u novijim naslovima.