maroon-gamer Brate od Chona zar taj kalo djuti tako perverzno izgleda. Moram zbavit nekad za pies fooo
19marksman89 Brate od Chona zar taj kalo djuti tako perverzno izgleda. Moram zbavit nekad za pies foooMeni odlicno izgleda,citav gameplay je kao CGI. A odlicna mi je i kampanja
electronicus Slučajno sam naletio na Rebootu na onu temu "Screenshot mjeseca" jer ju je Jewbre oživio. Pa me sad zanimalo postoji li možda ovdje interesa da se opet tako nešto napravi? Meni je osobno ta tema bila jako zanimljiva i guštao bih gledati najbolje screenove ali se svakim mjesecom broj prijava smanjivao a nisam želio forsirati ako ne ide. Ako možda ima ljudi koji bi htjeli sudjelovati otvorio bih temu 1.7., ako ne, ništa. :)
finta Također bih rado sudjelovao, ali samo sad preko ljeta kad nadoknadim sve propušteno iz zadnjih pola godine
viper89 Mogli bi probat , sad sve platforme imaju screenshot toolse a bome ima i hrpetina igara pa bi moglo biti zanimljivo.
Solid_Snake Mogli bi probat , sad sve platforme imaju screenshot toolse a bome ima i hrpetina igara pa bi moglo biti zanimljivo.Lako je sad konzolašima, kad imaju photo mode, i tata bi sine Pauziraj, okreći kameru, naciljaj, dodaj filtere, izglancaj sliku...
madsupercrash Taman ishvalim Forzu kao najljepsu voznju i onda vidim Masterov video DC-a, oh well jednom moras i pogrijesit.
chono7 Solid Snake - šteta što nisam maknuo HUD. Maroon Gamer - je s moje kante screenshotano. Skellige je toliko lijep da sam se malo poigrao sa DSRom