Advanced Warfare
Sta rec o ovoj igri.Meni to u pokretu skoro impresivno i onda pokusam hvatat screense i dobijem pola slika zamuceno i zamagljeno.Ali nemogu rec da je lose ovo sta su iskemijali.Ovi efekti blura ili cega vec bi htio vise vidjeti u igrama jer ako na ovome engineu izgleda ovako sta bi tek na nekim boljim.Citava igra mi je kao jedan CGI.
A specificnost gameplaya,fluidnost i cod-ova prepoznatljiva perfekcija daju bas gust.Ghosts mi je i dalje najbolji Cod zbog atmosfere,svih levela u igri,napucavanja i oruzja.Ovdje mi je dobra prica,neviđeni cinematicsi i Kevin Spacey kao negativac,iako mi i nije toliko "zlocest".Super odrađen uvod,zaplet i rasplet bez pretjerivanja i konkretan zavrsetak koji pruza sadisfakciju za razliku od Ghostsa od kojih mi se prisralo zbog zavrsetka.
I da,nevjerojatno je kako su na starudiju od enginea uspjeli prenijeti neke nove stvarcice a mogu priznati dosad i najbolje npr. emocije na licima,motion capture ili kako se to vec zove.Svaku sliku koju sam hvatao u bilo kojem djelu gameplaya likovi izgledaju super spontano i prirodno i sa jako uvjerljivim "izrazima na licu".
Eto sta je pojam grafike.Mozete izvuc ovakve slike
a opet kad je u pokretu,izgleda i vise nego dobro.Posebno na TV-u.Zadnjih godinu dana singleplayer igram na Tv-u.Napravio sam si konzola komfor i odigrao sve igre jos jednom na veliki ekran i za svaku igru mogu rec monitor je monitor,rezolucija cini svoje al za AW kao da TV i velicina pokrije sve mane a iskaze sve vrline.Meni osobno jedno predivno iskustvo.I da,nazalost ili nasrecu,jednostavno ne postoji bolji singleplayer ratovanja od Cod-a.Doduse i nema igri,npr. Far Cry 4 je izasao i pucacina je ali nije mi to za usporedbu.Mogu samo Hardline izdvojit i dam zglob desne ruke s kojom drzim mis da nemoze prismrdit Cod kampanji.I opcenito svaka cast tim ljudima koji moraju svake jeseni smislit te nove akcijske scene i jos uvijek najbolje to rade.