Fenix
Meni ful žao kad ti kreneš shvaćat osobno svaku moju kritiku iako tvrdiš da su ti nebitne. Isto kak si se uvrijedio kad sam napisao da sam reagirao na naslov i nisam pročitao članak, valjda si zaključio da tvoje članke ne smatram vrijednim čitanja iako je to bio self burn i priznanje pošto sam ispao glupan zbog vlastite brzopletosti.
I puno bi mi lakše bilo prihvatit tvoju poantu sada da mi nisu brisani najnormalniji postovi po ne znam kolko puta zato jer najnormalnije pričam o stvarima o kojima neki ljudi ne mogu nego svađati se.
I stvarno se trudim kad zajebem da se ne ponavlja, da razmislim o načinu na koji neke stvari pišem upravo da ne bi došlo do bezveznih prepucavanja i da kad dođe do nekakvog dizanja tenzija isto probam deeskalirati, ali uz sve to od nekih ljudi dobivam isti tretman ko ekipa koja dođe samo bacat hejt i flejmat po temama.
I ne neću ti slati ništa u privatnoj poruci jer je ovo forum, privatne poruke koristim za oglase. To ne znači da te ne poštujem ko osobu i admina foruma. Ne čujem se s nikim odavde privatno osim s fensijem tu i tamo, a skoro svima bi vam platio cugu da se vidimo u živo, a i više od toga.
Ne trebaju ti uopće bit bitne moje kritike, al nije mi jasno kaj sam posebno napravio da mi se to kao dugogodišnjem i redovito aktivnom članu foruma konstantno naglašava.