Zero Čitati nešto (što je ionako poseban izazov za današnje generacije) i isto to proživjeti u igri su kompletno drugačija iskustva i doživljaj.

Pa jebemu jel nismo ustanovili da se iz YouTube i recenzija moze iscitati kakva CE Nam igra biti.

Isto tako Ako procitam Premisu price i ona Nije Po Mom ukusu, sasvim je validno reci da Mi se Ni igrajuci nece Puno vise svidjeti.

Morate se odluciti sta mislite, jer sam sada vec polako zbunjen.

Fenix

A da, bezveze situacija totalno.

Ne kužim da se ne mogu ti hakeri na neke korumpirane političare obrušit jednom.

Fenix

Gamespot, Push Square, and VGC made the decision not to spread the breach.

Due to the criminal nature of this situation, we won't be discussing any of the leaks here on Push Square

Izgleda je ukradeno puno vise nego je objavljeno, traze da plate ili ide sve van, ima i aukcija za kupiti te podatke, zasad je na 2milijuna u bitcoinu.

prayer Joj ma ima svega, očito nije samo Insomniac procurio već još par stvari poput rezultata prodaje drugih igara. Sad ne znam ako se radi o istoj igri kao gore no evo par sličica koje se meni osobno jako sviđaju!

Najjaci podatak je da je uvjerljivo najprodavanija fransiza od PS4 do sad upravo spiderman sa 22,6 mil, slijedi GOW 2018 sa 21,5mil,HZD sa skoro 20 mil. Npr Miles morales je prodan u vise primjeraka od TLOU2 i to smatram da je isto zbog leaka.

Ovo je jos najjaci podatak

**Days gone 7 million and they can a sequel
Driveclub 5 million and studio shuts down

What is Sony doing
Aren't these great numbers?**

somethingwrong Npr Miles morales je prodan u vise primjeraka od TLOU2 i to smatram da je isto zbog leaka.

Da, to sam i ja vidio da je prodana u 9.6M, znači lagali su za 10M. Najjača igra generacije vs Spider-Man 1.5, baš bizarno… Kad smo već kod Spider-Man navodno će Venom biti nešto ala Miles Morales sa pričom od 8-10h

prayer Najjača igra generacije vs Spider-Man 1.5, baš bizarno…

Nije nista bizarno. Spiderman je neuporedivo jaci brand od TloU, a i termin najjaca igra generacije je malo nategnut.

maverick

Ne znam, mislim da je ND na vrhu PlayStation brenda i da je TLOU 2 bila najočekivanija igra generacije. Igrao sam obje igre i TLOU 2 je bez problema par klasa iznad po kvaliteti svega naspram Miles Morales pa mi je zbog toga čudno. No leak i kontroverza iza svega je očito imala jako negativan utjecaj

prayer Da, to sam i ja vidio da je prodana u 9.6M, znači lagali su za 10M.

Kad bi Xdeckic samo znao što znače pojmovi Sell-In i Sell-Through kako je i navedeno u tablici. Fail si ko i Xbox. Cuvaj se, granate padaju oko Xboxa sve bliže i bliže

prayer Ne znam, mislim da je ND na vrhu PlayStation brenda

Spiderman je jaci i od Naughty Doga lol. Da ne pricamo da se Open world igre opcenito bolje prodaju od ovakvih tipa TLoU.

Meni nista cudnoga TU nema.

Lijepo za vidjet da im je Sunset Overdrive bio profitabilan, makar zaradili samo 567$.

Fico

Kak si ti super, bogte, otkrivši me. Samo što se ja nemam uopće namjeru skrivati. :/

Ma ni ne moras, imam ja prostora za puuuuno banova.

prayer naravno da su lagali, igra je imala prodaju 2 tjedna, u prvom valu isto kao i CP77, nakon toga nista, preprodaja.

Sto se tice leaka, nece oni raditi neko vrijeme, dok prode forenzika, reinstalacija svih masina, ne bi se cudio i da sruse dc i sve iznova

prayer vidio sam slajdova i koji navode konzolašku ekskluzivnost. Ali tko će ga znati, 2028./9. je daleko, do onda stignu odlučit i prvo izdat na PC

Info su prepune diskrepancija, neki dokumenti datiraju od prije nekoliko godina, a neki od prije nekoliko tjedana, ali sve ih promatrate kao da su jučer izdani. Tako da mi je glupo uopće izvlačit bilo kakve zaključke, pogotovo ovo da Sony laže za prodaju ili nešto, što je praktički nemoguće slagati u takvim sustavima, a da ne kažem i da je ilegalno. Samo flejmate ekipu i suzdržite se ubuduće.

Zalosno i bijedno cim se ljudi bave - ljudima koji kradu i ucjenjuju treba jedna dozivotna kazna, meni je ovo za svaku osudu. Ne diraj u tuđe dvorište i bavi se svojim.

foggy Ne diraj u tuđe dvorište i bavi se svojim.

Ovo ćeš prije doživjeti u Skyrimu nego u stvarnom životu.

Čudi me da već drugi dan nitko ništa ne skida s interneta