Veliki Insomniac leak
Baš mi je žao studija. Inače sve leakove čitam i zanimaju me, ali ovo je previše. Doslovno cijeli Wolverine izašao vani. Ode 200-300 milijuna
- Uređivano
Spiderboy Morales se loše prodaje na PC-u jer PC vec ima remaster prvog dijela, PC ekipa odigrala jedinicu a Morales samim time postao manje interesantan, uzmi u obzir da obje igre na PC-u imas u full-demo verziji. Spiderman je popularan na Playstationu jer bude ekskluziva prilikom izlaska.
Misliš da je tolka šteta?
Pa neće svi zbog leakova sad odlučit ne kupit igru.
Po meni nakveća greška kaj mogu napravit je mjenjat išta. Ja da sam Insomniac, doslovno bi se pravio da se ništa nije dogodilo i nastavio bi radit kao i do sad.
Dosta popularnih igara je bilo leakano, npr. Half Life 2, TLOU 2 pa se na kraju dobro prodalo, ako je igra dobra leak nece stvarati toliki problem.
Rift Apart je na kraju zavrsio u minusu pa se mi cudimo da nema ekskluzivi prvih godina.
wooddiebone ma nije, ali imaš sigurno manji moral, povlači za sobom odgodu, a još ako se bude išlo u neke korjenite promjene posljedično ti prolongira planove i za sve ostale projekte. Pritom radiš s licencama koje opet imaju ugovorne rokove, voditelji timova su isto pod nekim ugovorima, pa ako i tu krene rasipanje opet si u kurcu
Nije igra, ali kad se Sonyju slično dogodilo s onim Sjeverna Koreja filmom, škartali su ga, pojeli minus i krenuli dalje
- Uređivano
Ne kužim kako misliš cijeli Wolverine? Zna se radnja već ili?
Mene zanima da li će biti open world. Više bi volio da je kao Guardians of the Galaxy.
resident_evil Ne kužim kako misliš cijeli Wolverine? Zna se radnja već ili?
Da. Imaš detalje na @prayer ovom Reddit linku.
resident_evil Ne kužim kako misliš cijeli Wolverine? Zna se radnja već ili?
Od početka do kraja. Kompletno opis misija, bossovi, likovi, side sadržaj, tajne, linije teksta…
Nije prvi put u Sonyju da ne posvećuju dovoljno pozornosti za zaštitu podataka, kako svojih tako i korisnika. I prije je bilo curenja podataka i priče iz nekih igara, što meni također nije razlog da sada nešto posebno mijenjaju. Čitati nešto (što je ionako poseban izazov za današnje generacije) i isto to proživjeti u igri su kompletno drugačija iskustva i doživljaj.
U jbt ne mogu vjerovati. Kliknuo sam ma reddit link ali nisam ništa otvarao.
Baš masu toga ima :o
Da li je netko možda čitao i vidio da li je open world ili Guardians of the Galaxy/Uncharted stil?
Spder-Man x GTA Online otkazana igra
- Uređivano
Joj ma ima svega, očito nije samo Insomniac procurio već još par stvari poput rezultata prodaje drugih igara. Sad ne znam ako se radi o istoj igri kao gore no evo par sličica koje se meni osobno jako sviđaju!
Da jasno. Sve to se uglavnom dogodi, ali frustrira kad doslovno treba samo ignorirati leakove i doviđenja.
wooddiebone ne možeš ni da hoćeš. Prvo što će se sad dogodit je da mjesec/dva nitko neće normalno radit ni da želi
Zero Čitati nešto (što je ionako poseban izazov za današnje generacije) i isto to proživjeti u igri su kompletno drugačija iskustva i doživljaj.
Pa jebemu jel nismo ustanovili da se iz YouTube i recenzija moze iscitati kakva CE Nam igra biti.
Isto tako Ako procitam Premisu price i ona Nije Po Mom ukusu, sasvim je validno reci da Mi se Ni igrajuci nece Puno vise svidjeti.
Morate se odluciti sta mislite, jer sam sada vec polako zbunjen.
A da, bezveze situacija totalno.
Ne kužim da se ne mogu ti hakeri na neke korumpirane političare obrušit jednom.
- Uređivano
Gamespot, Push Square, and VGC made the decision not to spread the breach.
Due to the criminal nature of this situation, we won't be discussing any of the leaks here on Push Square
Izgleda je ukradeno puno vise nego je objavljeno, traze da plate ili ide sve van, ima i aukcija za kupiti te podatke, zasad je na 2milijuna u bitcoinu.
prayer Joj ma ima svega, očito nije samo Insomniac procurio već još par stvari poput rezultata prodaje drugih igara. Sad ne znam ako se radi o istoj igri kao gore no evo par sličica koje se meni osobno jako sviđaju!
Najjaci podatak je da je uvjerljivo najprodavanija fransiza od PS4 do sad upravo spiderman sa 22,6 mil, slijedi GOW 2018 sa 21,5mil,HZD sa skoro 20 mil. Npr Miles morales je prodan u vise primjeraka od TLOU2 i to smatram da je isto zbog leaka.
Ovo je jos najjaci podatak
**Days gone 7 million and they can a sequel
Driveclub 5 million and studio shuts down
What is Sony doing
Aren't these great numbers?**