Veliki Insomniac leak
Navodno su našli i Spiderman-Man 3 build.
- Uređivano
chono i ja najčešće u zadnje vrijeme igram na GeForce Now i super zadovoljan sam, ali daleko je to od nečega što će globalno zaživjeti za mase i daleko od nečega što će zamijeniti klasične načine igranja. Pričamo o 10+ godina. U ovom trenutku Nvidija je čak ugasila mogućnost pretplate, puni su.
EDIT: Jučer kad sam gledao Ultimate je bio zatvoren za mjesečne pretplate. Danas je otvoren, ali prva dva razreda nisu
Fenix dokle god netko ne napravi servis koji je vrlo pouzdan, ima uključenu veliku ponudu igara i zapravo cijelo iskustvo igranja čini boljim / jednostavnijim / bržim u odnosu na lokalni hardware + kupovina i install igre, do tada streaming igranje neće zaživjeti (ako i tada). Hrpa je tu izazova, da sada ne pišem cijele romane.
Mislim da će najveći challenge biti uvjeriti izdavače da je ok value staviti nove igre day one na pretplatnički servis. Uz rastuće troškove razvoja igara, ne vidim poslovni model gdje se nekome to isplati, a ne može ni Microsoft pržiti lovu u beskonačnost.
Deadwalker Mislim da će najveći challenge biti uvjeriti izdavače da je ok value staviti nove igre day one na pretplatnički servis
EA to radi, nove AAA igre prvi dan na pretplati, Ubisoft to radi, AAA prvi dan na pretplati, Microsoft radi to isto. Njima se valjda isplati.
Nije to tako jednostavna brojka, na moment imaš 120gbps , na moment 1Tbps a onda. padne na 1mbps, pa skoči na 20, itd.
Tu je još i jitter i skokovi pinga.
I to sve uzevši u obzir podrazumijeva da server na koji se spajaš radi stabilno, a ne radi. Kad bi još udesetorustročili broj korisnika to bi bilo još gore
Probao sam igrati na PSu streaming igara preko premiuma i radi to, qli mi osjećaj nije isti
Deadwalker Mislim da će najveći challenge biti uvjeriti izdavače da je ok value staviti nove igre day one na pretplatnički servis.
Dokazano nije ok value, zato i veliki izdavači neće da čuju za to.
somethingwrong je, ako su rute stabilne, a to upravo testiras kako su naveli u dokumentaciji. Pogotovo ako je dc centraliziran, a ocito je u njemackoj