bethesdafanboy123 Ljevičari su čisti hipokriti, govore protiv korporacija, a onda podržavaju woke politiku koju te iste korporacije guraju zbog profita. Ovo je najbolji quote koji sam ikad čuo od nekoga: " Left is supposed to be rage against the machine, and yet they take corpo dildo in the ass unlubed, with no objection."
Ti tražiš racionalnu raspravu u mom postu da Resident Evil gura ljevičarsku antikorporacijsku propagandu?
Jesi ozbiljan?
Dio si problema stari. Ljudi poput tebe sa obje strane su ti koji rade podjele i idu u korist korporacijama koje zarađuju od outragea i kontroverzi.
Dovoljno sam pametan da sam vidim kaj je propaganda, a kaj nije, čitao sam Orwella i ne treba mi netko kao ti da mi objašnjava kaj je i di napravljeno da me se izmanipulira jer me se ne može izmanipulirat sa igrama, politikom i surface level nebitnim pizdarijama poput promjene rase lika u inače 10/10 igri.
Jesi prošao Alana Wakea 2? Ako nisi, od kud te sve nebuloze izvlačiš? Netko ti je to prenio, nisi sam izgradio mišljenje nego širiš tuđe bez da si provjerio je li precizno.
Frende, ti si taj kojeg navlače ko malog majmuna, a uvjeravaju te da si prosvjetljen.