somethingwrong ja ne pisem o igrama, vec o CP77 kao legendarnoj igri koja to nije. Kao netko tko je utukao 600h u Witcher 3 i 150h u CP77 mislim da sam poprilicno siguran u misljenje i dojam koji imam sto se tice CP77. Da, igre nisu slicne, a trebale su biti. CP77 je najavljen kao prirodna nadogradnja W3, redefinicija RPG zanra, naslov prepun izbora, odluka i posljedica, u uvjerljivom i zivom svijetu koji ima svoje rutine, zivot i koji egzistira mimo tebe kao glavnog igraca. Dobili smo potpuno suprotno, prazan i tuzan grad, hrpu bezglavih punoglavaca po ulicama koji nestaju, ocajan promet, nikakav sporedni sadrzaj i linearnu avanturicu u trajanju od 30tak sati, a ne punokrvni RPG.
Nebitno sto su popravili i kada si igrao, jer CP77 nikada nece biti 8 ili 9 naslov, vec solidna sedmica, a meni osobno zbog gorcine cijelog iskustva i hrpe lazi koje su prodali i sestica.
Sto se tice samih bugova, ja ih nisam ni imao previse na PCu (velikih), cak ni day one, ali svaki glavni quest je bio popracen nekim glitchem i nekom pizdarijom. River mi prica srce drapajucu pricu dok vozi auto i pritom debil srusi par stupova rasvjete i pokupi nekoliko auta. Ne, to nije legendarno niti dobro, samo tuzno.
Znaci moj je problem sto sam kupio igru i igrao odmah po izlasku? O pa onda se ispricavam CDPRu, nisam znao da moram cekati 3 godine, ocito me zbunio datum izlaska koji govori 2020. godina.
Nema to veze sa brojem platformi. Ako moze id Software i Valve, moze se