somethingwrong ja sam igru kompletirao 100%, sve ulovio, sve vidio. Side content nepostojeci, osim gigova (koji su fetch festival), tek pokoji side quest se izdvaja kvalitetom i na tragu je genijalnosti iz W3, ali nedorecen i unisten tehnickim problemima ili zbrzan. NPCeve ne mozes pratiti, jer ako se okrenes, oni nestanu sa ulice…
Igra ima 7 endinga, koje doslovno dobijes sjedenjem na plavoj ili crvenoj stolici, a ostale hvatas "along the way". Da, cool su i fora, ali neovisni o onome sto si radio kroz igru, jer igra nije pravi RPG, vec izrezan proizvod cija glavna prica traje oko 30tak sati. Grad je tapija, mozes se samo voziti po njemu i diviti se grafici i RTu. Ulice su vecinom prazne, nocu izgleda kao da je policijski sat, cak u strogom centru grada. Do nedavnih azuriranja nisi mogao nista ni raditi u njemu, nema sadrzaja. Bande i frakcije su smijeh, placeholderi koji nemaju svrhu osim sto smetaju po ulici. Ma neda mi se uopce vise ponavljat o tome, napisao sam sve sto sam mogao o igri i to kao ogroman fan CDPRa i njihovog rada dosada.
Usporedba stoji itekako, ono sto je Valve napravio sa HL2 i Alyx je ravno cudu. Ajmo onda uzet RDR2, posramio CP77 u svakom segmentu tehnicki odnosno izvedbom na bilo kojoj platformi.