Fenix Tuhy nam je bolestan pa joÅ” nije, a uz njega joÅ” samo dvoje nije poslalo (ili mi nije javilo). Pogodite koji su MeÄutim, veÄ nekoliko paketa se vraÄa, a nema ceduljica, obavijesti ni niÅ”ta. ZnaÄi poÅ”ta je totalno u kurcu
greyback ZnaÄi ovo je jebeni vrh!!! Hvala ti @Brijac š š š Ide na zid iznad televizije na kojoj igram. BaÅ” me razveselilo jer nikad nisam prežalio Å”to mi je stara zakurila PS1 u smeÄe nakon Å”to je prestao raditi.
Brijac greyback Drago mi je da nisi xdeÄkiÄ, o tome sam jedino razmiÅ”ljao kad sam se sjetio da bi ti ovo mogao poslati š
fensisuperstar greyback bolje da ovo ne pokažem svom sinu. VeÄ bi mi zabio Å”arafciger u plejku š
greyback Brijac Igram ja na svemu pomalo, ali PS je bio i ostao primaran. To je prva i najveÄa gaming ljubav. Hvala ti joÅ” jednom. ā¤ļø
Brijac Tzereen Bila je poanta da tu ne piŔemo od koga je, ali da na paketu napiŔemo. Barem sam ja tako skužio.
OverHypedG @Flipper ljudska legendo! Ovo je jedan od najljepŔih poklona i najljepŔih želja kaj sam ikad dobio! Neizmjerno ti hvala!
Fenix OverHypedG kad se sjetim da me godinama jebao za ovaj B&T da mu ga poÅ”aljem, i sad ga proslijedi š¤£ Ali svaka Äast ššš EDIT: Njama hahhahha Brijac
Brijac Stigla i meni kanta za smeÄe, slatkiÅ”i i dokaz da sam se cijepio, di si sad FiÄoš Hvala @Tuhy <3, Äim sam vidio Sancta, a znam da nisam niÅ”ta naruÄivao, rekoh bit Äe neÅ”to od Barce 100% š
Tuhy Brijac Nadam se da ti je okā¦niÅ” posebno naspram drugih, al moro sam ubacit nekaj sa Barcom š Htjel sam joÅ” pelene ubacit, al nisam bil ziher kolko maliÄka ima godina šš¬
Brijac Tuhy Ma joj i pretjerao si, ali dobro smo se nasmijali doma pogotovo s ovim za cijepljenje jer doma svi dijelimo isto miÅ”ljenje Å”to se tiÄe toga š