Fenix Kaze mi Flipper da sam ispao paćenik pa će ljudi i meni slati, što mi najiskrenije nije bila namjera 🤣 @greyback i @sandidam poslali najbolji poklon u životu. Ovo rozo mi je baš trebalo u novom stanu i bit će spremno kad @fensisuperstar opet prespava. I btw, govance se vraća na forum. Živjeli mito i korupcija ♥️ (kad dobijem ps vratim i psmastera👀)
Fenix Tuhy nam je bolestan pa još nije, a uz njega još samo dvoje nije poslalo (ili mi nije javilo). Pogodite koji su Međutim, već nekoliko paketa se vraća, a nema ceduljica, obavijesti ni ništa. Znači pošta je totalno u kurcu
greyback Znači ovo je jebeni vrh!!! Hvala ti @Brijac 😀 😀 😀 Ide na zid iznad televizije na kojoj igram. Baš me razveselilo jer nikad nisam prežalio što mi je stara zakurila PS1 u smeće nakon što je prestao raditi.
Brijac greyback Drago mi je da nisi xdečkić, o tome sam jedino razmišljao kad sam se sjetio da bi ti ovo mogao poslati 😆
greyback Brijac Igram ja na svemu pomalo, ali PS je bio i ostao primaran. To je prva i najveća gaming ljubav. Hvala ti još jednom. ❤️
Brijac Tzereen Bila je poanta da tu ne pišemo od koga je, ali da na paketu napišemo. Barem sam ja tako skužio.
OverHypedG @Flipper ljudska legendo! Ovo je jedan od najljepših poklona i najljepših želja kaj sam ikad dobio! Neizmjerno ti hvala!
Fenix OverHypedG kad se sjetim da me godinama jebao za ovaj B&T da mu ga pošaljem, i sad ga proslijedi 🤣 Ali svaka čast 👏👏👏 EDIT: Njama hahhahha Brijac
Brijac Stigla i meni kanta za smeće, slatkiši i dokaz da sam se cijepio, di si sad Fićo😆 Hvala @Tuhy <3, čim sam vidio Sancta, a znam da nisam ništa naručivao, rekoh bit će nešto od Barce 100% 😆
Tuhy Brijac Nadam se da ti je ok…niš posebno naspram drugih, al moro sam ubacit nekaj sa Barcom 😘 Htjel sam još pelene ubacit, al nisam bil ziher kolko malićka ima godina 😁😬