zontra Ma ionako sam mislio. Jučer je Markan ponudio mi dat DLC u zamjenu da ja njemu složim lika jer misli da bi mu mogao 10% boljeg lika složit Jbg, pokušao sam lakše nabavit DLC, ali nema veze.
ludi_milesio21 Hahaha kad je to meni rekao dati ima on super lika, ali mu trebaju trifecta savage rukavice i koljena od sentrija ,jer ima 5 sentry i stavi lik deadeye koljena :/ zadnji puta sam mu preko 2 sata objasnjavao ali vidim za dzabe
Laf Nemojte se sprdati sa mojom generacijom sunce vam žarko, recite samo Markanu da kad stavi rukavice da će osvajati nahšub duplo lakše pa ćete vidjeti :)
zontra Ovaj G36 pravo otkrivenje, fantasticna puska. Danas Markan, Flipper i ja u par minuta valjda 10 Rogueova utokirali. Bas primjetim veliku razliku u odnosu na moj AUG. A jos ni nemam neke najbolje talente na G36.
ludi_milesio21 Nemojte se sprdati sa mojom generacijom sunce vam žarko, recite samo Markanu da kad stavi rukavice da će osvajati nahšub duplo lakše pa ćete vidjeti :)ma gdje si ti od njegove generacije, daj se ti sutra nacrtaj na kavi , kad sam vec dosao u vas kraj molio bi te da se odazoves inace te brisem s liste
ludi_milesio21 Kad koristite izraze koje čovjek ne kuži. Ne zna engleski. Poslano s mobilnog telefona S7to nije istina uopce , ja to njemu po bosanskom objasnim jer to najbolje kuzi
fox Haha, sorry zbog offtopica, ali zalutah u temu i vidim da markana spominjete, izgleda da se napokon skinuo s uncharteda 😆 pozdravi mi ga, filipe 😉
Laf Nemojte se sprdati sa mojom generacijom sunce vam žarko, recite samo Markanu da kad stavi rukavice da će osvajati nahšub duplo lakše pa ćete vidjeti :)ma gdje si ti od njegove generacije, daj se ti sutra nacrtaj na kavi , kad sam vec dosao u vas kraj molio bi te da se odazoves inace te brisem s liste Poslao sam ti broj na pp, da me ne obrišeš sa liste :), nemoj samo doći naoružan kao u Divisionu :)
Flipper Znači danas u 6h The Division kava na korzu? Kako da dođem obucen? Kao Sentry, Reclaimer, Tactician? Ajde donesem zapaljive metke barem.:) :)Poslano s mobilnog telefona S7
Laf Znači danas u 6h The Division kava na korzu? Kako da dođem obucen? Kao Sentry, Reclaimer, Tactician? Ajde donesem zapaljive metke barem.:) :)Poslano s mobilnog telefona S7Može u 6 meni štima, dođi sa novim ekranom za moj mob :)
zontra Haha, sorry zbog offtopica, ali zalutah u temu i vidim da markana spominjete, izgleda da se napokon skinuo s uncharteda 😆 pozdravi mi ga, filipe 😉Markanu je Uncharted nakon Divisiona sasvim nepoznat pojam
ludi_milesio21 Znači danas u 6h The Division kava na korzu? Kako da dođem obucen? Kao Sentry, Reclaimer, Tactician? Ajde donesem zapaljive metke barem.:) :)Poslano s mobilnog telefona S7bitno da smo se nasli bas je bio division talk, ma predobro bilo, svaka cast ekipi, odlicno druzenje bilo :)
Flipper Jest bome. I tete su bile super isto. :) Kasnije je bilo samo sranje poslije druženja. Odose samo živci. :)Poslano s mobilnog telefona S7
Laf Ako misliš na mene nisam se naživcirao nego nisam htio gubiti vrijeme, znao sam da nećemo uspjeti i tako se i pokazalo svi stoje u jebenom coveru i pucaju helt i imunizer samo naš kolega ima kuglu koja stoji pored njegovih nogu, ne puca helt i ne stoji u coveru. Otišao ja lijepo spavati i jutros se probudio naspavan.
Flipper Ma ja sam ostao jos dugo poslije tebe. Otišli moji živci. Naravno nismo prešli. A onda su nas i u DZ guzili tako da sam otišao kasno spavati i nazivciran bezveze. Nije kolega za Incursion i jbg.Poslano s mobilnog telefona S7
zontra Ljudi moji uzmite novog lika, dodjite do 14. levela s njim i onda igrajte DZ. Ja sam to radio na pocetku i bilo je prezabavno, a i mnogi pocinju to raditi sad. Ja cu sigurno polagano ovih dana s tim krenuti.
Flipper Ma ja sad do novog updejta igram Division radi druženja isključivo . Ne skupljam neke setove niti ništa. Svejedno ce u 10. mjesecu dočekati nas sasvim novo iskustvo i upitno je koliko uopće treba igrati.Počela je Battlefield 1 otvorena beta pa cu se s tim više zezati i eventualno Dragon's Nest na Heroic završiti. Za Dragon's Nest bitno je samo da jedan ima jak cover i jak puls radi DPS. Ostali heal i imunizer i DPS build. To je sve.Poslano s mobilnog telefona S7