Dosta velike vijesti s jucerasnjeg State of The Gamea. Vecih promjena nece biti do 10. mjeseca, a Survival izlazi tek krajem godine. No shvatili su za sve probleme i rade OGROMNE promjene. Razmisljaju o ubacivanju mnogih stvari (koje je Chono7 naveo koje ne cini ovu igru pravim RPG-om i zbog kojih ona nema pravi End Game). Neke ce ubacit u tom 1.4 Updateu, neke u buducnosti. Rijesavat ce sve bugove i nebalansirane stvari. Cesto su spominjali taj 'core gameplay' i 'quality of life'.
Eh to su svakako dobre vijesti. Neka se koncentriraju na popravak stvari koje stvarno treba popravit, a kasnije nek misle o DLC-ima. Sumnjam da ce to sve ispravit, ali kad bi barem dobar dio ispravili bilo bi super.
Sto se tice igre trenutno, ja sam jako zadovoljan. Zadnja 2 dana sam proveo dosta sa starim drustvom u DZ-u. Meni je to twko prezabavno i stvarno uzivam. No, shotguni stvarno jesu problem. Danas smo igrali s jednim likom koji je debele palikuce LVL 35 Shotgunom rusio u 5,6 metaka. A meni treba barem 4 magazina iz AUG-a da ga srusim. Bojim se sta bi meni napravio kad bi poceo pucat po meni. Nismo toliko naletavali na druge igrace sa Shotgunom, ali kad smo se poceli boriti s njima znali su mi jednim metkom trecinu Healtha uzet. Da ne govorim o NPC-evima. Ljubicasti LVL 35 Shotguni me u 2 ili 3 metka downaju, zuti u 2 metka, a znali su me i one shotat.