Skupio sam neke dobre stvari na glavnom liku zadnjih dana pa imam dosta nedoumica oko toga s cime da igram. Trenutno mi je glavno oruzje jos uvijek onaj 204 AUG sa Brutalom i Viciousom koji je bio u bazi u 4. mjesecu i nekih mjesec i pol bio valjda najbolje oruzje u igri. Da, jos ga koristim jer je naprosto briljantan. 3. talent (Meticolous) sam nedavno zamjenio za Destructive (jebeno dobar za PVE), makar sam rado htio tu Responsive, ali nije mi ga dalo. Ali mislim da mogu jos 2 puta zavrtiti pa cemo vidjeti jos.
Drugo oruzje (ne bih ga nazvao drugim posto ga koristim jednako kao i AUG) je 229 G36. Imam na njemu Brutal, Unforgiving i Responsive, stvarno je brutalan i vjerojatno cak i nesto bolji od AUG, i u PVP i PVE. Ali sam neki dan dobio god roll 229 MP7 sa jako visokim base damageom i 46% CHD. A Talenti su Responsive, Destructive i Competent, znaci genijalno. I cim skupim dovoljno Weapon kitova zamjenit cu ovaj Destructive za Deadly. I zamislite onda Alpha Bridge set (AUG i MP7) sa Brutal, Deadly, Destructive, Responsive, Vicious i Competent. Bolesno. A koju god pusku od te dvije da koristim ne bih pogrijesio. AUG 204 je super jer na njemu imam 22,5% CHC i ne bi mi trebale Savage rukavice. Ali opet na MP7 imam gotovo savrsenih 46% CHD. Slatke brige. Ali imam i nekakav AK-74 koji bih mogao odlicno upariti s G36, ali opet nekak vise preferiram Submachinke od Assaultica.
A da ne govorim o god roll 229 First Wave M1A-u koji sam isto dobio prekjucer. Brutal, Deadly i Fierce sa valjda max base damageom i 164% Headshot Damage.
Trenutno igram sa 4 Strikera (samo je Holster 268 i to sa 701/726/678, znaci solidan, ali moze to i puno bolje) i 2 Final Measura (jedno je 268). Znaci ima jos tu dosta mjesta za napredak i stvarno mi treba dosta dobrih Gear Setova (a eto vidis, padaju mi god roll oruzja, a gear setovi me nikako nece). Statsi su mi trenutno 192/452/18 i kad nema Shotguna u DZ-u mogu se sasvim dobrom nositi s drugima i puno cesce ubijamo Rogueove nego prije.
No ono sto mi treba su odlicni Sentryji (imam 2 prosjecna 240 i jedan solidni 268) da to uparim s M870 (isto dobio gotovo god roll danas). Imam 5 268 Alpha Bridgeva (valjda jedini set koji mi je cesto padao) i to dosta dobrih (barem koliko sam vidio jer sam kratko bacio pogled na statse) i tu bi se stvarno mogao dobar build napravit s vec spomenutim AUG-om/MP7, ali i sa G36/AK-74. A imam i nekoliko odlicnih 240/268 Tacticiana i Predatora...
Uf, glavobolja. Cini se da cu morat igrat s ovim drugim likom u LVL 14 bracketu. Nema briga, svi podjednaki