Ja jutros zamalo stisnuo preorder na PSNu, tocno imam $60 na racunu.
Stavio u kosaricu, pa izvadio, pa opet stavio, pa ugasio konzolu.

Igra mi se ova igra prvi dan, ali me strah da ne bude Destiny Reloaded... Mada ne izgleda tako, a i TPS cover shooteri su mi uvijek bili drazi od FPS svemiraca.

Aaaaaaaaa, puknut ce mi mozak.

Malo sam neodlucan. Ili mozda nisam?
Malo si neodlučan
Pričekaj malo da vidiš utiske drugih, a i serveri će gotovo sigurno biti u banani.

Bistric, ti si govorio da ne volis bas online igrati, a cisto sumnjam da ce ovo biti igra za samotnjake...

Ova igra ce biti odlicna ako nebude replika Watch Dogsa na dan izlaska. A po pitanju igre, ovo ce biti timska igra gdje ces samo kao tim prezivjeti...

Uglavnom kad igra uopce izlazi?

Možda 8.3.... Ili tako nešto

Ova igra ima brutalno loš marketing.
Uopće ne znam datum, gameplayu, priči (?), ništa.
Čudno za Ubisoft.

Closed BETA za PS4 i PC starta 29.1. a za XOne 28.1.

Prijave na linku http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/beta/index.aspx

Registrirao se za PC, bilo bi lijepo zaigrati malo prije izlaska, da se mogu odlučiti kupujem li ili ne.

Bistric, ti si govorio da ne volis bas online igrati, a cisto sumnjam da ce ovo biti igra za samotnjake...
Ne volim igrati online u smislu da se moram druziti i pricati sa ljudima. Ali Destiny sam volio odigrati jer sam mogao brinuti svoju brigu, a ako slucajno uleti netko u igru i pomogne, nema problema. Ali nikad nisam niti pokusavao igrati Raid, jer nemam ni vremena ni volje dogovarati vrijeme, razgovarati sa ljudima, a najvise jer ne zelim da ti moji partneri ovise o meni. Jer ja igram pola sata, pa dodje kcer da ce Cokolino, pa pauza 10 minuta, pa igram pola misije pa onda pauziram da drugoj skuham mlijeko ili ocistim mrkvu ili sto ja znam. Nisam ja dobar timski igrac, pa onda niti ne igram. A naravno ne razgovaram jer bih inace probudio obitelj pa onda nema smisla.
Zato me zanima i ova igra. I Destiny bih igrao da je zanimljiviji, tj. da nije cijelo vrijeme vrtnja na par planeta, vise napamet naucis svaki kamencic. A Division mi daje vibru neceg puno kompletnijeg, vece mape, boljih misija, a dva dodatna plusa su sto je TPS (oni su minpuno drazi od FPS) i sto je "realistican" (sci-fi i alieni me nikad nisu puno zanimali).

Da skratim pricu, na kraju sam stisnuo preorder, igra mi je u Libraryju i sad cekam Betu. Dodatna super stvar sto je beta za dva tjedna, a bas taj vikend je pauza u NFLu, tjedan prije Superbowla.

Po svemu sto sam do sada pregledao, procitao i raspitao se (a stvarno sam se potrudio i potrosio dosta vremena), ovo je igra koju cu sasvim sigurno isplatiti do zadnjeg centa, i zbog nje cu vjerojatno i produziti PS+.

Ok,ovo je xbox i druge dvije verzije vjerojatno izgledaju bolje ali downgrade je ocit i brutalan:
http://www.youtube.com/watch?v=L2rT35dr-Rk

I to kakav downgrade, meni ovo ne izgleda ništa bolje od AC Unity-a... ali to je UBI, više bi se iznenadio da nije downgrade nego da je.

Jbt ekipe danas...samo gledaju jeli igra dozivila downgrade...
Ne gledam već igram igru.
Uostalom igra izgleda odlično.

Ne sviđa mi se sto protivnici teško padaju iz ovog videa...također koja je priča u pitanju? Kakav je upgrade lika i oružja? Nista još na tom planu nismo vidjeli.

Meni ovo izgleda brutalno lose i downgrade na razini onog Watch Dogsa ako se gleda prikazano/dobiveno. Ne govorim o kvaliteti igre nego iskljucivo za grafiku.Ovo je sramota

EDIT gleda Ubishit igre jesu li dozivjele downgrade.Zato jer nakon onog sa Watch Dogs bilo je zanimljivo pratit hoce li opet pljunut igracima u facu..i jesu..besramno opet i nije ih briga

To smo utvrdili odavno.
Prijeđite preko toga i bok. Sami sebi štete.
Neću gledati po grafi kakva je igra i hoću li je uzeti...

TTK je dug jer je ovo RPG/MMO a ne shooter sa konstantnim damageom. Zato napucavanje traje dugo i ovisi o levelu koliko dmg radis. Ubisoftov Destiny.

Kuzim, ali mi se to ne sviđa.

Od starta smo znali da je ovo mmo-ish rpg. Zaobilazi ovu igru ako ti se ne svidja taj loot,xp & endgame.

Graficki neimpresivno, pucački dosadno a SP valjda bude u rangu Destinyja i Titanfalla.

Rasprava o Ubisoftu je razdvojena u ultimativnu Ubisoft temu.

http://www.fair-for-all.com/forum/index.php?topic=2688.0

Nekako sam se nadao da je link za temu 'Malo smijeha'

Ovo stvarno ne izgleda onako dobro kako sam očekivao. Stvarno podsjeća na WD, a to nije pohvala...

Poznati skillovi:

Adrenaline Boost
Recovers a friendly target's health and stamina by 500

Seeker Mine (Costs 1 Point)
Places a seeker mine. The mine activates when a hostile is in range and chases the target for up to 10 seconds. On the impact the mine deals 1500-2000 damage to all targets in range.

Distractive Device
Throw a short-range acoustic device that makes nearby targets investigate its position.

Pulse
Sends out an optical pulse in a 60 meter radius, highlighting all targets in range through walls and other objects.

Indomitable
Protects the oberative from crowd control and prevents the health from going below 1 for 3 seconds.

Poznate frakcije dosada:

The Player will encounter many Factions in the game Here are the known factions at this point

Division Agents (Players)
    Cleaners (AI)
    Thugs (AI)
    Police (AI)
    Rikers (AI)
    CERA (AI)