Bistric, ti si govorio da ne volis bas online igrati, a cisto sumnjam da ce ovo biti igra za samotnjake...
Ne volim igrati online u smislu da se moram druziti i pricati sa ljudima. Ali Destiny sam volio odigrati jer sam mogao brinuti svoju brigu, a ako slucajno uleti netko u igru i pomogne, nema problema. Ali nikad nisam niti pokusavao igrati Raid, jer nemam ni vremena ni volje dogovarati vrijeme, razgovarati sa ljudima, a najvise jer ne zelim da ti moji partneri ovise o meni. Jer ja igram pola sata, pa dodje kcer da ce Cokolino, pa pauza 10 minuta, pa igram pola misije pa onda pauziram da drugoj skuham mlijeko ili ocistim mrkvu ili sto ja znam. Nisam ja dobar timski igrac, pa onda niti ne igram. A naravno ne razgovaram jer bih inace probudio obitelj pa onda nema smisla.
Zato me zanima i ova igra. I Destiny bih igrao da je zanimljiviji, tj. da nije cijelo vrijeme vrtnja na par planeta, vise napamet naucis svaki kamencic. A Division mi daje vibru neceg puno kompletnijeg, vece mape, boljih misija, a dva dodatna plusa su sto je TPS (oni su minpuno drazi od FPS) i sto je "realistican" (sci-fi i alieni me nikad nisu puno zanimali).
Da skratim pricu, na kraju sam stisnuo preorder, igra mi je u Libraryju i sad cekam Betu. Dodatna super stvar sto je beta za dva tjedna, a bas taj vikend je pauza u NFLu, tjedan prije Superbowla.
Po svemu sto sam do sada pregledao, procitao i raspitao se (a stvarno sam se potrudio i potrosio dosta vremena), ovo je igra koju cu sasvim sigurno isplatiti do zadnjeg centa, i zbog nje cu vjerojatno i produziti PS+.