Povući ću odmah usporedbu s onime što smo vidjeli od Divisiona da ne budem u potpunosti off-topic.
WD je igra kojoj sam se jako veselio otkad je prikazana. Čitava mehanika mobilnog hakiranja i borbe me odmah privukla. Čak sam i bio jedan od onih koji je mislio da downgrade nije toliko jak dok nisam zaigrao. Tu dolazim do prvog razloga - ogromni downgrade. Igra stvarno nije ni sjena onome što je bilo predstavljeno na E3. Gameplay ću pohvaliti jer je akcija stvarno zabavna, ali javlja se problem s open-worldom. Aktivnosti (kojih nema puno) me nisu ni mao privukle i čine mi se previše generičnima. Nema nikakvih konkretnih side misija. Priča je ok, ali nije nešto duga i nakon nje nema ništa za raditi osim vozit se okolo. A vozni model je užas. Čim sjednem u auto u toj igri zabit ću se u zid htio to ili ne. Nimalo ne odgovara.
Igra koja je imala jako puno potencijala, ali ga nije IMO nije iskoristila.
Division me isto tako podsjeća sve više na WD. Bojim se da neće biti puno za raditi, a Dark Zone će biti usko povezan s pričom, a ne kao side misija. Jest da MMO aspekt daje više mogućnosti za zabavu, ali opet... Skeptičan sam.