• Gaming Vijesti
  • Remasterirani The Last of Us Part II za PS5 imat će bolju grafiku, kompletno novi način igranja i još podosta toga

Remasteri nisu nikakav problem. Imamo ih oduvijek, i zovu se besplatne zakrpe. Problem je kaj su ljudi pristali plaćati za zakrpe koje trebaju biti besplatne jer su već kupili igru. Dok takve stvari mogu naplatiti nije daleko kada će naplaćivati igranje po satu.

Mišljenja san da ovakva dotjerivanja ne oduzimaju puno kreativnog vremena developera. Tako da je pretjerana izjava da se se radovi studia svode na izradu remakeova i remastera. Naravno da se u dosta slučajeva to previše naplati ali evo u ovom slučaju se ne radi u samom uljepšavnju nego je i dodan novi sadržaj.

imam ono posebno izdanje tlou2, odlicna igra…nedavno bila akcija na psnu za 9.99€ rekoh ajde lijen si ubacivat disk itd pa kupio i sad upgrade za 10€ ma moze ko ga sisa🤣

Genesis nedavno bila akcija na psnu za 9.99€ rekoh ajde lijen si ubacivat disk itd pa kupio i sad upgrade za 10€ ma moze ko ga sisa🤣

🤣🤣

Za cashgrab prvog dijela sam im prvi jebo sve po spisku.

I ovo smatram posve nepotrebnim izdanjem , ali, ako išta, ubacili su nešto tih noviteta za razliku od jedinice.

Po nekoj mojoj procjeni, ponovno odigravanje jedne fenomenalne igre sa svim tim dodatcima vrijedi 10 eura.

Za normalno fizičko izdanje igre stare 4-5 godina im sigurno neću dat 70-80€, ono WLF izdanje mi je jebeno cool, al jbga, ništa od toga.

Ali upgrade od 10 eura mi je oke. Moglo bi (da ne kažem moralo) bit free, al ta vremena su prošla.

Miro hoće. Shvatili su da je dio s Abby bezveze te će dodat dva frajera. Na kraju će past grupnjak s Ellie i Dinom. Početak će također izmijeniti jer su shvatili koliko su pogriješili. Joel će na kraju imati country koncert u Jacksonu i svi će jest janjetinu.

E da, i ona mala zbunjena što misli da je dečko će shvatiti da je ipak cura kad će umjesto sa Abby morati hodati s dva dečka.

E da, i biti će dionica skupljanja voice rekordera gdje ćemo na kraju shvatiti da je outbreak izazvao Neil Cuckmann.

Tzereen

Da naravno ako ne zelin da se ubije Joela i onda da igram sa njegovom ubojicom vjerovatno mrzin pedere pederice lezbe trans lgbtbog jarac i to…

Koda citan objasnjenje za Marvel film je dobar ali mi mrzimo zene i to

MCU

MSheU

Miro Marvel radi baš loše stvari lately. Ali recimo Loki je ok. Spiderman je odličan. Wandavision je bila dobra.

Mrs. Marvel, She Hulk i pun kufer toga ne valja.

A to što se dio ekipe ne slaže s pričom tlou2, fakat misliš da će je ići mijenjati zbog vas? Jer vam odluke koju su donijeli scenaristi nisu sjele.

Tzereen A to što se dio ekipe ne slaže s pričom tlou2, fakat misliš da će je ići mijenjati zbog vas? Jer vam odluke koju su donijeli scenaristi nisu sjeli.

Pa normalno da nece

Zasto shvacas moje postove ozbiljno?

Pa ja u zivotu niti jedan razgovor nisan uspija ostati ozbiljan

Miro pa no. I onda sam se i ja išao sarkastično našaliti i sve pet.

Tzereen gdje ćemo na kraju shvatiti da je outbreak izazvao Neil Cuckmann.

Tehnički gledano, to je istina.

Sterlok Ako netko pristen to plaćati, zašto bi to bio problem? Tržišna utakmica. Ponuda i potražnja. Meni je svejedno hoćeš li ti to kupiti ili nećeš. Sloboda izbora.

boja1964 ovisi koliko ti je stalo do svega. Ak igraš samo jednu igru cijeli život puca ti onda…ak si gamer i industrija ide u smjeru sa kojim se teže miriš, onda ti je to problem. Ovisi koliko si emocionalno unutra. Ja sam tridesetak godina gaminga odgajan drugačija, tak da zadnjih desetak godina smetaju određeni trendovi od kako je gaming posao opće raširen. neki mi pašu, drugi mi smetaju, plusevi i minusi kao u svemu. Nekad su DLC-ovi bili besplatni, kupili smo igru i dobio dodatne misije besplatno, grafičke nadogradnje nije nitko ni pomislio naplatiti. Danas je normalno naplatiti grafičku nadogradnju. OK, tržište. Ja pišem kaj mislim, valjda isto OK.

Hoće li itko od domaćih imati ovaj special edition u ponudi? Zao mi sto si nisam onda priuštio Firefly edition odnekud.

Iskreno stvarno skidam kapu ND-u što su uspjeli prodati mogućnost odabia grafičkih postavki za 10 eura. Stvarno ste ovce

A mislili ste da nebude posljedica toga kaj ste kupili 18 verzija skyrima i 32 reizdanja gta5, na svakoj konzoli po 2, već 10 godina….. fu** arround & find out