Da mi je znati što tu treba remasterirati osim ubaciti podršku za 60 FPS-a.
Remasterirani The Last of Us Part II za PS5 imat će bolju grafiku, kompletno novi način igranja i još podosta toga
Što više remastera i remajkova Sony izda to je veća šansa da actually izbace neku novu zanimljivu stvar. Još samo fali da naprave remaster za Ghost of Tsushima i mogu u rani grob. AJME DA, PA VEĆ GA IMA
19.1. znači novi playthrough, može, može
PS5 = PS4 Remaster
- Uređivano
Možda sam se krivo izrazio, nije problem niti remaster niti remake sam po sebi kao takav, problem je kad ti se veliki dio first party asortimana svede na remake i remaster, a još veći problem su remasteri i remakeovi igara kojima takvo što uopće nije potrebno tipa TLOU 2 - igra prelijepo izgleda i ima otključan framerate na PS5, teksture jesu mutne bi bitan je gameplay. Jedini razlog zbog čega ovo dobiva remaster pored očitog cashgraba jest da poprati hype druge sezone serije. Ne poštujem ovako što radilo se o Nintendu, Microsoftu ili kome god.
Edit: malo je nepošteno uspoređivati Nintendo remajkove ili remasterove jer se tu ipak radi o igrama koje znaju biti po 10-20 godina stare i kojima remake zapravo radi neku razliku u gameplayu, a ne tipa današnji “directors cutovi”.
Remasteri nisu nikakav problem. Imamo ih oduvijek, i zovu se besplatne zakrpe. Problem je kaj su ljudi pristali plaćati za zakrpe koje trebaju biti besplatne jer su već kupili igru. Dok takve stvari mogu naplatiti nije daleko kada će naplaćivati igranje po satu.
Mišljenja san da ovakva dotjerivanja ne oduzimaju puno kreativnog vremena developera. Tako da je pretjerana izjava da se se radovi studia svode na izradu remakeova i remastera. Naravno da se u dosta slučajeva to previše naplati ali evo u ovom slučaju se ne radi u samom uljepšavnju nego je i dodan novi sadržaj.
imam ono posebno izdanje tlou2, odlicna igra…nedavno bila akcija na psnu za 9.99€ rekoh ajde lijen si ubacivat disk itd pa kupio i sad upgrade za 10€ ma moze ko ga sisa
Genesis nedavno bila akcija na psnu za 9.99€ rekoh ajde lijen si ubacivat disk itd pa kupio i sad upgrade za 10€ ma moze ko ga sisa
Za cashgrab prvog dijela sam im prvi jebo sve po spisku.
I ovo smatram posve nepotrebnim izdanjem , ali, ako išta, ubacili su nešto tih noviteta za razliku od jedinice.
Po nekoj mojoj procjeni, ponovno odigravanje jedne fenomenalne igre sa svim tim dodatcima vrijedi 10 eura.
Za normalno fizičko izdanje igre stare 4-5 godina im sigurno neću dat 70-80€, ono WLF izdanje mi je jebeno cool, al jbga, ništa od toga.
Ali upgrade od 10 eura mi je oke. Moglo bi (da ne kažem moralo) bit free, al ta vremena su prošla.
Oce biti i nova prica?
Zna li se što?
- Uređivano
Miro hoće. Shvatili su da je dio s Abby bezveze te će dodat dva frajera. Na kraju će past grupnjak s Ellie i Dinom. Početak će također izmijeniti jer su shvatili koliko su pogriješili. Joel će na kraju imati country koncert u Jacksonu i svi će jest janjetinu.
E da, i ona mala zbunjena što misli da je dečko će shvatiti da je ipak cura kad će umjesto sa Abby morati hodati s dva dečka.
E da, i biti će dionica skupljanja voice rekordera gdje ćemo na kraju shvatiti da je outbreak izazvao Neil Cuckmann.