Fenix prayer testirat cu gdje god se moze i sve mobilne mreze, ali da ima smisla - bas i nema. Niti je namijenjeno takvom igranju niti tehnicki moze funkcinirat osim u iznimnim okolnostima
4mal Chekirajte ovaj kanal, ima dosta gameplay igri na Portalu 😎 https://youtube.com/@MGTMaxGamesTech?si=1RW2AV-V2Zqzp0Pt
Flipper Fenix ne trolam, mislio sam da će ubaciti OLED. Ali ako kažeš da je ekran super, onda nema frke.
Brijac Meni je ekran isto bio top kad sam probao kod kolege. Stvarno brijem da ne bi vidio nikakvu razliku da je OLED.
Tzereen Ajde, fakat mi je drago da je dobar uređaj. Ali ono što me najviše bode u svemu je činjenica da igraš Tekken 8 2 tjedna prije izlaska i da je odličan čak i ljudima koji ne igraju video igre!! 🥳🥳
4mal Prve recenzije… https://www.vecernji.hr/barkod/video-testirali-smo-playstation-portal-najtrazeniji-novi-gaming-uredaj-u-prodaju-krece-sutra-1737959
somethingwrong Ja moram čekati do 25og da ga dobijem u ruke. Žena mi kupila za rođendan. Edit: kaže da če mi odmah dati, da ko će čekat rođendan 😁
Miro somethingwrong Edit: kaže da če mi odmah dati, da ko će čekat rođendan 😁 Tema je Playstation Portal Sto radis sa zenom neka ostane tajna
Fenix escoban optika. Probam i javim, ali po svemu što znam o mrežama to ne može radit i uopće je pomišljaj uzimat za takvu namjenu Picek nebi sigurno
Picek Moj net je isto katastrofa, bakrena parica, max 15-20mbps no kad se rasporedi na sve uređaje doma nije baš nešto. Sumnjam da bi Portal prošao taj test 😂
escoban Fenix A gle ja u pravilu imam 5g ili 4g na mobu sta je priko 100mbs mislim da bi trebalo radit bez problema… Evo taman prelazim BG3 i Portal ko da je raden za ovaku igru 😅
4mal Ja nemam optiku ali imam Vectoring 250/100 i Wi-Fi 6 ruter/mash/CAT 7 i 5Ghz sto je i vise nego dovoljno za Portal. Tako da tu nije u pitanju pretjerano brzina dwn/up koliko stabilnost mreze i veča frekvencija Wi-Fi-a.
Fenix escoban u teoriji može u idealnim uvjetima. Ali pogotovo mobilne mreže i sami mobiteli toliko su varijabilni faktori da često ni nećeš bit zadovoljan. Ja nebi davao lovu za nešto što će nekad u nekim uvjetima raditi niti bi hajpao ovaj uređaj za takvo nešto. Uostalom, najbolje ti je sam skinut remote play app, razlike nema osim što na Portalu može biti lošiji odziv