Izasli reciewovi za portal i moram rec da izgleda interesantno, po meni najbitniji feature kojeg sony iz nekog razloga nije reklamirao funkcjonira skroz uredno.Mislim na igranje Portala kad nisi u blizini PS5ice.Gleda sam jedan svabski review covik je na 100 km udaljenosti testira i kaze de je jednako kao i kad igra kod kuce remoteplay…

• FFA +1

Daju li se zamijeniti ovi joystici kao na Switchu? Šta ako dođe do drifta?

Pa prijaviš ih inspekciji!

6 dana kasnije

Dugo pratim BeatEmUps i jedan mi je od najdražih kanala za Nintendo i handheld stvari. Ovo ne izgleda dobro nikako.

Navodno dosta ljudi kupilo Portal i žale se da im ne radi, a zapravo uopće ne posjeduju PS5 😆

Brijac

Toga se i ja bojim

Uzeo bi ga ali do sada sam 5 dualsensa mijenjao bas zbog drifta i zato necu uzeti.

Mozda nakon dvije godine kada se bude vise znalo o tome problemu.

Meni bi sad bilo dobro da imam para kupiti portal da igram malo na WC jer mi je to jedina nada. Ubacim ga skupa sa sušilicom na 24 rate i ne osjetim.

Giphy - Sad Tb GIF by Hide The Pain Harold

Jeli se moze produziti garancija na 5 godina ? Naravno uz nadoplatu .?

Rafael Koliko sam gledao recenzije thumbstickovi su manji nego na klasičnom dualsensu..moguće da je mehanizam drukčiji…treba pogledat koji dissasembly uređaja..

Ovo bi vrlo lako mogao biti Sonyev najgori accessory

12 dana kasnije

Dosta jednostavan popravak tj zamjena analog stickova, iako mi se iskreno čini da je lakše zamjeniti iste na Joy-Con kontrolorima. Tako da eto, ako vas je strah da će te dobiti drift (što budete kad tad), zamjena je dosta jednostavno riješene! Jedino gdje vidim da bi mogao biti problem jest kod odvajanja klipova sa stražnjeg dijela gdje se meni osobno desilo pri takvim zahvatima da mi jednostavno pukne jedan jer su sitni i lomljivi.

Znači još od četvorke kad sam čuo za driftanje sam se pitao zašto ne koriste ovakav sistem gdje se taj dio može jednostavno odvojiti, a ne da ga leme za ploču.

Jedino sad pitanje hoće li biti za kupiti rezervnih analoga u slučaju kvara nakon garancije. Za vrijeme garancije će normalno oni odraditi servis i zamijeniti, ali nakon valjda samo Aliexpress i jeftini dijelovi.

U svakom slučaju ovo je jeftini komad plastike bez namjene.

To što su ljudi pokupovali ne dokazuje potražnju nego debilnost. Ako nebreš par sati bez igranja, recimo ako ukućani zauzmu TV onda imaš veći problem.

Igranje kad nisi doma neću ni komentirati jer se pokazalo izuzetno loše.

Neznam kaj Sony čeka i zašto nisu izdali nešto u stilu Rog Ally sa svojim custom komponentama.

Tržište handhelda je nikad bolje, Steam Deck, Rog Ally, Lenovo GO. Prodaju se izuzetno unatoč ne tako malim ciframa.

pravednik Neznam kaj Sony čeka i zašto nisu izdali nešto u stilu Rog Ally sa svojim custom komponentama.

Ha probali su s Vitom pa kako je ispalo.

Fenix Pa radi sve na istom principu naravno uz drugačiji raspored svega. Ono što su eto se pametno sjetili napraviti jest staviti da se stickovi spajaju sa ribon kablom umjesto da se leme za matičnu pa ih je relativno lako popraviti čak i za početnike a kamo li za servisere.

prayer pa ih je relativno lako popraviti čak i za početnike a kamo li za servisere.

Ako imaš gdje za kupiti druge stickove.

Brijac Zapravo su vitu i njezinu prodaju shebali sa klasičnom željom za lovom. Dakle napravit svoju memorijsku i naplatiti je kao suho zlato je jedan od najdebilnijih poteza ikad, pogotovo jer si je fakat trebao. Na kraju je ispalo da mema od 128gb košta isto ili više od konzole. Wtf?

Što se same konzole tice ni dan danas se nemože posramit…jbt oled ekran je imala prva verzija. Također ima jako puno dobrih igara. Kad se modificira dobiješ po meni najbolju handheld konzolu s današnjim datumom, uz uvjet da je kupiš za 100-200e.

Brijac

Ma bude 100% samo eto očito nema potražnje za to za sada jer je sve novo. No ako se može odvojiti može se replicirati.

Apropo Vite, meni je Slim model pogotovo oni u onim divljim bojama najljepši handheld kojeg sam imao prilike koristiti, a imao sam ih masu. Šteta što ih više nema za kupiti jer brijem da bih si danas jednu odmah naručio.

pravednik

Netočno. Ovo će biti za sigurno za buduće streamanje igara što je i sam Sony potvrdio da razmatraju to. Uostalom, unutra je jednostavno prejak Snapdragon da Portal bude namijenjen samo Remote Play, jel. Unutra je Snapdragon 4 Gen1 koji ima 2-jezgreni Cortex A78 + 4-jezgreni Cortex A55 plus ~250 GFLOPs GPU i 4GB RAM-a, a onda je previše moćan za ono što bi striktno trebao biti uređaj za streamanje igara. Sony je mogao odabrati nešto puno jednostavnije i jeftinije, jel.

Na primjer, Steam Link ima približno istu funkcionalnost streamanja kao Portal i koristi vrlo jeftin SoC iz Marvela s 256 MB RAM-a i jednojezgrenim Cortex A7, koji ima vjerojatno 10% performansi Portalovog Snapdragona.

pravednik Igranje kad nisi doma neću ni komentirati jer se pokazalo izuzetno loše.

Netočno. Sasvim dobro radi i preko mobile hotspota udaljen od doma tko zna kolko, a di je još avion :