Malo da podijelim iskustva sa prijenosnim ekranom nakon par sati igranja.

Sveukupan dojam je da je ovo jako dobro rješenje kad nisi uz tv. Blizu rutera radi besprijekorno, glatko i točno.

Ekran je fantastičan, nije OLED što je i najveća mana ovog uređaja, ali s druge strane daje maksimalno budući da nije OLED.

Veličina idealna, rezolucija ekrana idealna, ne treba biti veća, nema smisla. Zvuk koji izlazi iz onih malih rupica iza sasvim korektan, kao Alexa ili Google home, takva razina. Na širinu kontrolera se treba naviknuti, ne može se odmah, traži navikavanje. Ali meni paše da je kontroler malo širi, inače kad igram često mi se koče i trnu ruke, ovo je idealno.

Nisam ga još naštimao, nit ne znam gdje su mu settingsi. Ekran ima dva mala kvadratića koji služe kao touch kontrol, i to je jako dobro zamišljeno.

Stvar radi perfektno dok ga držiš u ruci i šećeš po kući, jedan klik i ekran se zacrni, drugi klik evo ga već nazad, brzo i efikasno.

Malo je čudan utor za USB, moraš se malo pomučit da ga uštekaš alli ništa strašno.

Na prvu mi se jako sviđa uređaj, mislim da će se brzo izlizat 😃

Evo nešto od jučer

Kikiller Ekran je fantastičan, nije OLED što je i najveća mana

Giphy - Confused Season 2 GIF by PBS

Ovo je bio najgori humblebrag koji sam u životu vidio.

HideooKoojima

Moja preporuka je da kupis 5-6 komada i isprobas. Kad ne budu valjali lako odlucis da li ces ih radije poklonit ljudima na forumu ili bacit preko 80m2 balkona na najstariji od svojih 10 automobila. Kasnije si kupis i ugradis po 3 tv-a u svaku prostoriju, svaki sa svojom konzolom i ne brines o lagu.

Ono kad imaš za sve osim za wifi extendere.#biomotoelektrogeokultivattragedije

HideooKoojima

Kada odeš na područje u kući gdje je slabiji signal počinje ti štekati, slika postaje pixelasta i izbacuje ti znak da nema interneta, Signal se ne gubi kompletno kada je signal slabiji već počinje zastajkivati i mulja se slika.

Nešto kao u ripovima od filmova gdje nije dobro kompresirano, recimo.

Kikiller

Sve jasno uglavom bilo bih dobro da se može prikopčati na lan kabal jer imam svakoj prostoriji i na tri balkona izvučeno za lan kabal .

Uglavom kupuje se obavezno čim potegnemo do Splita 😊

Za ovakve velike prostorije je moja topla preporuka Mesh sustav, nikakvi ekstenderi!

Evo, uzeo ga i ja i fakat je odličan upravo za ono za kaj mi treba.

Doma kad cura gleda nešto što mene ne zanima ili sad kad sam u Zaboku pa lijepo igram Ragnarok.

Ovdje je net bezvezan, samo 20mbit, a sve mi radi tip top. Prvih par sekundi je trebalo da se popne na normalnu rezoluciju, ali sad igram normalno. Za 175 eura, pa čak i za punih 220, ovo je super stvar. Naravno, ako vam treba za tako nešto.

Udobno, praktično, dobar zvuk, super slika.

TITANXIS

UniFi Long Range , vrhunska stvar ..

Riješio se problema kada bude po 50-60 osoba bez problema internet ide ….

5 dana kasnije

Pitanje za one koji koriste Portal - da li je brzina neta bitna ako Portal koristim isključivo doma? Plejka mi pokazuje upload speed 15Mbps, upload 1.5Mbps i spojena je na ruter ethernet kabelom (ne WiFi). Portral bi koristio doma preko WiFi-a putem iste mreže na kojoj je spojena i plejka. Nemam ga namjeru korstiti van kuće.

Ruter koji imam dobio sam od A1 i radi se o modelu ZyXEL VMG8623-T50B.

Nije bitna za UP (iako ga je PS omogucio samo do 15Mbps) jer ga lokalno streamaš i koristiš enthernet kabel, ako ce ti se javljat lag napravi i ovo u postavkama PS-a, stavi rezoluciju na FHD i ugasi 120hz/VRR/HDCP.

4mal znači, preko kućnog rutera bi trebalo raditi bez problema?

Da, osim ako nemaš stan od 280 m2.