- Uređivano
Call of Duty Modern Warfare III
Očito nema Black Opsa kad je MW3 izašao.
Activision je primjetio da su Modern Warfare nastavci općenito bolje prihvaćeni od ostalih pa je odlučio ispravit tu grešku i uništit i to.
Boze sacuvaj
Opet je postalo popularno srati po CoDu. Ako ćemo realno, CoD već godinama nema nikakvu konkurenciju, barem od kad je počela trenutna generacija.
Nisam igrao COD od onog prvog MW2, tek kad je bila pandemija pa se udarao novi MW, ali vise warzone. Nakon toga jos Cold war i MW2, ali ovo..
Ovo ni pod razno ne kupujem. Nisam ni MW2 upalio vec 2 mjeseca.
Pretjerali su. Da je bila expanzija kako je trebala bit, i da su samo nove MP mape stavili, niko se ne bi bunio.
Ali ne, ne, greed je beskrajan,ajmo milkat. Nek ga dudlaju sad
Doslovno nema nijednog FPS-a u najavi, a da smo već vidjeli trailer, screenshot, nešto.
Ima, The Finals. Bila je beta, i igra je nelosa, skroz drugi koncept od coda. i bit ce f2p koliko znam.
To je radio dio ekipe s Battlefielda, što znači da nikad neće izaći iz Bete.
Daj ne jebi kakav Finals, i jos ne goviris igra je dobra nego igra je nelosa.
Pricamo o pravom ratnom fpsu, donekle je bio konkurencija BF u najboljim danima ostali nitko.
Zato i jest ovako.
Ako oces nesto moras kupiti cod ako ih neces podrzati kupiti ces rabljeno ili na snizenju ostalih opcija nema
CoD na ovoj generaciji je peakao sa MW19.
MWIII ima stvarno zabavan gunplay, ali to samo nije dovoljno da pretvori cijeli komplet u nešto prihvatljivo
I to je radi korone niceg drugog sve im se poklopilo uz fenomenalan BR mod. Od onda je sve krenulo nizbrdo jer pokusavaju nesto drugacije i to bude gore od ovog sto smo navikli.
Evo sad su izbacili najgoru kampanju a koliko vidim i MP je u kurcini pola mapa su makli jer spawn ne radi kako treba.
- Uređivano
Nije samo zbog korone iako je to definitivno imalo utjecaj na popularnosti.
MW19 je jednostavno najkvalitetniji Call of Duty na ovoj generaciji. Ima mušica, ali svaki put ga je bilo gušt igrat. Bilo da se radi o kampanji, multiplayeru, Warzoneu ili co-op misijama.
A gunsmith je još imao smisla.
Jeste sigurni da nema platinu za PS5 sigurno neka administrativna greška ?
Nema platinum za PS5. Kak misliš administrativna greška? Pa vidim na PS5.
Moguće da ga stave kroz update.
Imaš platinum na PS4 verziji. Usrali su žestoko situaciju, počekaj mjesec dana za igranje.
Single player mi je ok, priča i negativac, čak mi open combat misije ne smetaju iako su tak tak. Nebi se složio sa IGN-ovih 4/10 nikak.
To su dali radi igrača i čisto politički da skrenu pažnju kako CoD serijal treba neke veće promjene. Produkcijski je to još uvijek 3x veće od sranja koje se plasiraju a dobivaju 6, 7 i 8.
Znači za 4/10 igra mora biti škart razine onog King Konga nedavno.
- Uređivano
Stvarno ista igra kao MW2…doslovno se nisu potrudili ni izbornik promijeniti…Boze sacuvaj…dvije sam igre obozavao a to su PES i COD.,jednu su unistili a cini mi se i drugu