• Gaming Vijesti
  • Procurili su emailovi, Microsoft želi kupiti Nintendo. Čeka da se ukaže prilika

Brijac Stvarno nas čekaju neka teška vremena u gamingu

- AAA naslovi koji padaju u zaborav nakon 20 dana
- nabrijane grafike, a igre bez dubine i sadržaja
- mikrotranskacije i loot
- nedovršeni naslovi koji se kasnije krpaju s patchevima i do 100 gb
- nedostatak mašte i inovativnosti koje prekrivaju s remake-ovima i remastered verzijama

teška vremena su odavno tu

Također, ništa od TES VI na PS5

https://www.theverge.com/2023/9/18/23878504/the-elder-scrolls-6-2026-release-xbox-exclusive

herc teška vremena su odavno tu

Bit će još teža kada budemo imali monopol.

Brijac Bit će još teža kada budemo imali monopol.

Ukoliko se dogodi sve što si opisao i ako se ovako nastavi, vjerujem da nas do onda sve neće biti briga za gaming.

Ja se osobno držim 2-3 AAA developera, sve ostalo su manji studiji ili inde. A prikazi bilo čega s 2D-HD grafikom me vesele više nego igre s Unreal 5,6,7,8,9 i 10.

herc - AAA naslovi koji padaju u zaborav nakon 20 dana

• nabrijane grafike, a igre bez dubine i sadržaja
      • mikrotranskacije i loot
      • nedovršeni naslovi koji se kasnije krpaju s patchevima i do 100 gb
      • nedostatak mašte i inovativnosti koje prekrivaju s remake-ovima i remastered verzijama

teška vremena su odavno tu

Također, ništa od TES VI na PS5

https://www.theverge.com/2023/9/18/23878504/the-elder-scrolls-6-2026-release-xbox-exclusive

Sobzirom da je TES VI jedna od tih igara koja pada u zaborav, bez duše i sadržaja nije ni važno kaj ne dolazi.

Vrijeme je za priprema, pozor i nule na metacritic.

Miro

Ne bi se složio da je Netflix ubio filmove, pa više su popularni radi serija a ne filmova, torrent je ubio videoteke a ne Netflix!

JoelDrake

Ma kurac netflix, bilo je stotine videa i tih sranja kako je to propalo.

Ja san samo tija reci da imamo netflix i jos ovih stream servisa pa niko ne kuka sto ne dize vise filomove u videoteci. Svi cekamo akcije za kupiti nesto svi se gubamo za par eura i kad je tu psn extra i gamepass koji daju legalno jeftinije e to ce ubiti gaming.

Mos misliti

Sterlok

Od TES VI očekujem jako puno, tj na nadmaši nemoguće!

A što se tiče recenzija na Metacritic, one su mi bitne kao semafor u GTA! Jedine ocjene koje uzimam u obzir su one na Steam, mada i tamo ima nesretnika.

Ja sam mislio da ste svi protiv ekskluziva, ovak bi Nintendo ekskluzive bile dostupne na PCu.

Torgue koliko vidim po komentarima, najveći gubitnik ovih leakova

Jao kako je lik odvratan

I Valve je na listi za kupnju.

It's coming home! 😁

Tzereen Sony Valve. Zvuci kao ime i prezime, iako pretpostavljam da bi bilo obrnuto kad vec Valve ispada kupac.

Valve Sony Computer Entertainment