Fenix imaš pravo, budem pokušao prezentirati svoje mišljenje na neutralniji način, ali situacija je takva da nisam nikako drugo mogao reagirati nego sa sarkazmom jer su reakcije na nešto što je recimo meni osobno banalno, preuveličane i iracionalne te sam to izjasnio na odgovor na Ficin post. No imaš pravo kako god!
Procurili su emailovi, Microsoft želi kupiti Nintendo. Čeka da se ukaže prilika
Fenix tu dolazimo do bizarne situacije da u 40-50 godina staroj industriji, entitet koji nikada nije bio ni tržišni ni kvalitativni lider, ima priliku novcem kupiti one koji cijelo vrijeme to jesu.
Ova rečenica je apsolutni odgovor i objašnjenje koje savršeno oslikava problematiku. Na žalost uvjerio sam se kroz rane generacije da je sve što su kupili ubrzo i propalo.
- Uređivano
Stvarno nas čekaju neka teška vremena u gamingu jer ako mogu kupiti Nintendo, onda mogu i hrpu drugih studija i samo je pitanje vremena kad će se to dogoditi, a ultimativni cilj i dalje mislim da je ekskluzivnost igara na Game Pass-u što bi za mene vjerojatno značilo kraj gaminga.
Miro Ovo je buducnost, a tko pozeli uvik moze kupiti igru za kolekciju kao sto mozes kupiti film.
Možeš za sad, ali ne znači da jednog dana nećeš moći tj. da ćeš neke igre moći igrati samo preko Game Pass-a.
Brijac Možeš za sad, ali ne znači da jednog dana nećeš moći tj. da ćeš neke igre moći igrati samo preko Game Pass-a.
Uvik ce biti mogucnost za odvojeno kupiti igru samo je pitanje oce li je biti u fizickom obliku.
A bogami u zadnje vrime sto i kupim prodam kolekcije me ne zanimaju a sto san kupio digitalno vecinu san pozalija.
Recimo spasija bi se da je Diablo 4 i FF16 na nekom passu jer za obe sam dao blizu 1500kn i bogami ne vride te novce
Brijac Stvarno nas čekaju neka teška vremena u gamingu
- AAA naslovi koji padaju u zaborav nakon 20 dana
- nabrijane grafike, a igre bez dubine i sadržaja
- mikrotranskacije i loot
- nedovršeni naslovi koji se kasnije krpaju s patchevima i do 100 gb
- nedostatak mašte i inovativnosti koje prekrivaju s remake-ovima i remastered verzijama
teška vremena su odavno tu
Također, ništa od TES VI na PS5
https://www.theverge.com/2023/9/18/23878504/the-elder-scrolls-6-2026-release-xbox-exclusive
Brijac Bit će još teža kada budemo imali monopol.
Ukoliko se dogodi sve što si opisao i ako se ovako nastavi, vjerujem da nas do onda sve neće biti briga za gaming.
Ja se osobno držim 2-3 AAA developera, sve ostalo su manji studiji ili inde. A prikazi bilo čega s 2D-HD grafikom me vesele više nego igre s Unreal 5,6,7,8,9 i 10.
herc - AAA naslovi koji padaju u zaborav nakon 20 dana
- nabrijane grafike, a igre bez dubine i sadržaja
- mikrotranskacije i loot
- nedovršeni naslovi koji se kasnije krpaju s patchevima i do 100 gb
- nedostatak mašte i inovativnosti koje prekrivaju s remake-ovima i remastered verzijama
teška vremena su odavno tu
Također, ništa od TES VI na PS5
https://www.theverge.com/2023/9/18/23878504/the-elder-scrolls-6-2026-release-xbox-exclusive
Sobzirom da je TES VI jedna od tih igara koja pada u zaborav, bez duše i sadržaja nije ni važno kaj ne dolazi.
Vrijeme je za priprema, pozor i nule na metacritic.
Jbt ovdje su svi neki biznismeni
Ma kurac netflix, bilo je stotine videa i tih sranja kako je to propalo.
Ja san samo tija reci da imamo netflix i jos ovih stream servisa pa niko ne kuka sto ne dize vise filomove u videoteci. Svi cekamo akcije za kupiti nesto svi se gubamo za par eura i kad je tu psn extra i gamepass koji daju legalno jeftinije e to ce ubiti gaming.
Mos misliti
Ja sam mislio da ste svi protiv ekskluziva, ovak bi Nintendo ekskluzive bile dostupne na PCu.
- Uređivano
Jao kako je lik odvratan
I Valve je na listi za kupnju.
It's coming home!
Da bar Valve kupi Sony. To bi bio posao.
yakuza_stinger Valve Sony ili Sony Valve?