bethesdafanboy123 Brijac "Di si Masteru" nezz jel ovo treba biti uvreda, ako je ne kužim je. Slažem se sa Jimom u većini toga, samo ne mislim da je Bethesda peekala sa Fallout 3 nego sa New Vegasom, što ni nije bilo njihovo već od Obsidiana. Zaboravih ostaviti svoju ocjenu 5/10. Najbolji review:
wooddiebone Fenix Fallout 4 su tehnički zeznuli Gdje? Fenix Wolfenstein igre su podbacile Novi Wolfenstein serijal je odličan. Samo Youngblood je smeće. Fenix zeznuli su Arkane kojem su isforsirali Redfall, a ni Deathloop nike bio suviše uspješan Bethesda nema veze sa developmentom tih igara niti te igre imaju veze sa Bethesdinim development timom. Isto vrijedi za Wolfenstein.
Fenix wooddiebone ti si se opet vratio svom starom stilu. Ali neću više s tobom. Možda da opet pročitaš o čemu sam točno pisao, a možda i ne moraš. Zaboli me
wooddiebone Fenix Ako je to moj stari stil, onda je tvoj konzistentni stil da se s visoka obraćaš ljudima. Ali da ne odlazim u prepucavanje, Fallout 4 sam igrao Day 1 i ne sjećam se nikakvih tehničkih poteškoća niti ikakvih napisa u medijima da se radi o nekoj tehnički posebno lošoj igri. A svi su ju igrali.
Fenix wooddiebone ajmo reći da si se potrudio pročitat samo taj dio s Falloutom 4, pa ću ti samo na to odgovoriti. Na launchu je bilo često ispod 20 fpsa na PS4, ispisali smo kilometre postova na tu temu ovdje na ffa
wooddiebone Fenix Je, nisam pročitao sve. U muvingu sam cjeli dan. Nisam znao da je na konzolama bilo ikakvih problema, tad sam još imao vremena igrat igru cjeli dan umjesto pisat o igrama ko sad 😅 tak da nisam popratio raspravu tu, a na PCu je bilo skroz ok.
Sterlok FPS prosjek u Starfieldu nakon osam sati igre živa drama sa performansama, kao i većina toga u današnjem izdramatiziranom i hipersenzibilnom društvu gdje su svi centar svijeta.
Sterlok @"Brijac"#p5317 Istina, šteta kaj forum nema poput drugih tech foruma unos konfiguracije pa onda to treba pisati. 1440p, midium/high FSR 80% Ryzen 5700x, 32 gb ddr 4, RX 6800
bethesdafanboy123 Sterlok Voljan sam vjerovati ovo, meni na 3070 ide 60fpsa na 1080p sa 70% FSR, mislim da je igra daleko bolje optimiziranija za AMD jer im je main hit target bio Xbox.
TITANXIS wooddiebone Nisam znao da je na konzolama bilo ikakvih problema Pročitaj si od kolege @biver koji veli da ih ima. Kreator God of Wara o Starfieldu: Najbolja igra koju sam ikad igrao - FFA.hr Forum PC je uvijek OK i dobra opcija za optimizaciju i poboljšanje svake igre osim u namjernom slučaju TLoU-a. 😥