Tresla se brda a rodio se miš.
Za sf fanatike top, sve ostale baš i ne.
Tresla se brda a rodio se miš.
Za sf fanatike top, sve ostale baš i ne.
Pa za koga drugog je ova igra ako ne za SF ljubitelje?
prayer gamere?
doctorfreak miš bi bio da je igra jedno na prosjeku ocjena od 60-70, a ne na 87-88.
Flipper Nije goty igra. Naluhavalo se igru ko….
7/10 od ign/gamespota je zapravo loš score.
doctorfreak Šta da ti kažem, nisi gamer onda
Jedini recenzent kojeg pratim i oduševljen je igrom, što je dosta rijetko.
Ljudi kada su u pitanju recenzije od IGNa i Gamespota!
Osoba kojem se igra sviđam fanboj bla bla: Ako IGN/Spot daju lošu ocjenu -- ma tko još gleda njihove ocjene
Ista ta osoba koja želi da neka igra nebude dobra: Ako IGN/Spot daju lošu ocjenu -- haahaa, IGN je dao lošu ocjenu, haahaa, smeće od igre, propast
Šta reći, IGN je Alien: Isolations dao 5.9/10!!!
Njega pratim uvijek za The Division i sasvim je na mjestu. Zanimljiva recenzija. Nisu samo hvalospjevi, i nije neki fanboy.
prayer Šta da ti kažem, nisi gamer onda
Jesam gdje rekao da necu odigrat bez obzira na ocjene? Jesi je odigrao i ti pa se ne slazeš s ocjenom?
doktor1 Ljudi kada su u pitanju recenzije od IGNa i Gamespota
Pa ign i gamespot su već godinama najpopularnije kuće za recenzije igara. Nešto kao imdb/rottentomatoes za filmove.
Igra se napuhavala kao neviđen masterpiece…a zapravo to nije.
doctorfreak Ako je nesto najpopularnije ne znaci automatski da je najkvalitetnije. Oni samo stancaju najvise sadrzaja i vise su mainstream od svih. Oni i gamespot izgleda igraju neke alternativne verzije igri.
DarkPunisher Najkvalitetnije je kad ti odigraš igru i doneš svoj sud.
Mada u pravilu ako ocjene neku igru visoko kao masterpice ili neku jako nisko kao totalni flop to u pravilu i je tako.
Teški sf fan bi ovakvoj igri dao 10/10 bez da je upali.
Pa nije igra dobila ocjene od 5 do 7 nego od 7 do 10.
Znaci igra je dobra a nekima ce biti fenomenalna.
Isto kao Diablo 4 meni je dobra igra ali je isto tako meni 7/10 jeli mi je drago da san je odigra naravno da jest. A nekima je Diablo za 10.
GOTY i dalje ostaje kod Zelde
doctorfreak Jesi je odigrao i ti pa se ne slazeš s ocjenom?
Pa nisam ju odigrao ali se ne slažem s tvojim razmišljanjem. Ocjene su kakve jesu, ja čekam da u narednih par dana čujem glas ljudi na Steamu i to mi je iskreno jedina ocjena koju trebam znati.
Miro GOTY i dalje ostaje kod Zelde
Miro sacekaj sljedeći tjedan ili kad već Baldurs Gate 3. Koliko god volim Nintendo i Zeldu ovo je na skroz drugoj razini.
Miro Isto kao Diablo 4 meni je dobra igra ali je isto tako meni 7/10 jeli mi je drago da san je odigra naravno da jest. A nekima je Diablo za 10.
Diablo je mogao biti 10/10 i ti to znaš. A znaš i zašto nije.
Znači Baldurs Gate 3 kupi GOTY…
Pfff, jednostavno
Jebiga to je tipican pc rpg, probao sam one neke njihove prosle igre i nije islo. Puno mi je 600kn dati za probati jeli mi se sviđa.
Je ali i dalje nekome je igra 10/10
Miro Je ali i dalje nekome je igra 10/10
Je velikim fanovima koji očigledno nisu sposobni igru ocjeniti objektivno. Takvi ni nebi trebali ocjenjivati igre. Ima takvih ovdje podosta.