• Gaming Vijesti
  • Prve ocjene za Starfield: Sjajan i ponekad ne baš sjajan, kompliciran i pragmatičan, zabavan i naporan te životno beživotan

Ima skroz šarolikih ocjena. VGC dao 5/5 recimo, pa većina ekipe DF hvali igru, ali svima je zajedničko da igra postane duplo bolja nakon sporih uvodnih par sati. Sve postane bolje jednom kad se lik nadogradi. Sad je pitanje koliko će igrača imati volje uložiti vrijeme da bi odradili taj sporiji uvod.

Radi i izgleda odlično na Series S, ako koga zanima.

Flipper ima, ali cini se kako je ovo gotovo pa 90% materijal. Meni dovoljno za kupnju

Flipper Nije goty igra. Naluhavalo se igru ko….

7/10 od ign/gamespota je zapravo loš score.

Jedini recenzent kojeg pratim i oduševljen je igrom, što je dosta rijetko.

Ljudi kada su u pitanju recenzije od IGNa i Gamespota!

Osoba kojem se igra sviđam fanboj bla bla: Ako IGN/Spot daju lošu ocjenu -- ma tko još gleda njihove ocjene

Ista ta osoba koja želi da neka igra nebude dobra: Ako IGN/Spot daju lošu ocjenu -- haahaa, IGN je dao lošu ocjenu, haahaa, smeće od igre, propast

Šta reći, IGN je Alien: Isolations dao 5.9/10!!!

Njega pratim uvijek za The Division i sasvim je na mjestu. Zanimljiva recenzija. Nisu samo hvalospjevi, i nije neki fanboy.

Sterlok Meni također glavni recenzent, prvo sam njegovu recenziju pogledao i kad sam vidio da je zapravo jako zadovoljan igrom, očekivao sam desetke od svih ostalih.

prayer Šta da ti kažem, nisi gamer onda

Jesam gdje rekao da necu odigrat bez obzira na ocjene? Jesi je odigrao i ti pa se ne slazeš s ocjenom?

doktor1 Ljudi kada su u pitanju recenzije od IGNa i Gamespota

Pa ign i gamespot su već godinama najpopularnije kuće za recenzije igara. Nešto kao imdb/rottentomatoes za filmove.

Igra se napuhavala kao neviđen masterpiece…a zapravo to nije.

doctorfreak Ako je nesto najpopularnije ne znaci automatski da je najkvalitetnije. Oni samo stancaju najvise sadrzaja i vise su mainstream od svih. Oni i gamespot izgleda igraju neke alternativne verzije igri.

DarkPunisher Najkvalitetnije je kad ti odigraš igru i doneš svoj sud.

Mada u pravilu ako ocjene neku igru visoko kao masterpice ili neku jako nisko kao totalni flop to u pravilu i je tako.

Teški sf fan bi ovakvoj igri dao 10/10 bez da je upali.

Pa nije igra dobila ocjene od 5 do 7 nego od 7 do 10.

Znaci igra je dobra a nekima ce biti fenomenalna.

Isto kao Diablo 4 meni je dobra igra ali je isto tako meni 7/10 jeli mi je drago da san je odigra naravno da jest. A nekima je Diablo za 10.

GOTY i dalje ostaje kod Zelde

doctorfreak Jesi je odigrao i ti pa se ne slazeš s ocjenom?

Pa nisam ju odigrao ali se ne slažem s tvojim razmišljanjem. Ocjene su kakve jesu, ja čekam da u narednih par dana čujem glas ljudi na Steamu i to mi je iskreno jedina ocjena koju trebam znati.

Miro GOTY i dalje ostaje kod Zelde

Miro sacekaj sljedeći tjedan ili kad već Baldurs Gate 3. Koliko god volim Nintendo i Zeldu ovo je na skroz drugoj razini.

Miro Isto kao Diablo 4 meni je dobra igra ali je isto tako meni 7/10 jeli mi je drago da san je odigra naravno da jest. A nekima je Diablo za 10.

Diablo je mogao biti 10/10 i ti to znaš. A znaš i zašto nije.

Znači Baldurs Gate 3 kupi GOTY…
                  Pfff, jednostavno Ha-Ha-Ha