Dosta toga se sad igra zahvaljujući Steam saleu i trebao bi napisat osvrt o par igara koje sam od prije prešao, no ovaj post je za @Torgue u sklopu njegove Boomstock 2025 teme.
BRAZILIAN DRUG DEALER 3: I OPENED A PORTAL TO HELL IN THE FAVELA TRYING TO REVIVE MIT AIA I NEED TO CLOSE IT
(Da, to je cijeli naziv igre. Majke mi bakine.)

Najjednostavniji opis igre koji uopće mogu osmisliti je da je odgovor na pitanje: "Kako bi Quake izgledao na drogama i u Brazilu?" BDD3 je odgovor na takvo ultra-specifično i zapravo, zabrinjavajuće pitanje.

Ovo je u suštini stand-alone mod za Quake 1 u kojem su oružja pozlaćeni kalaši i bacači kokosa, neprijatelji su brazilski nogometni ultrasi, komandosi u bojama McDonaldsa, a mape kao da ih je napravio brazilski turistički vodič na kreku.

"Priča" je zapravo objašnjena u samom nazivu igre lmao, a i boomer shooter je, mislim da nemam tu puno za pričat.

Cijela igra je žešći apsurdistan, koristi se svojim humorom, referencama na kulturu u Brazilu i čisti apsurd čitave igre kao elemente koje bi ju odvojile od drugih boomer shootera. Naravno, humor je uvijek subjektivan, no meni zapravo pašu apsurdni humor, teksture kao da ih je netko izbljuvao, insane-ass premisu zajedno s klasičnim Quake 1 gameplayjem.
Za cijenu neke čokoladice u dućanu sam odigrao 21 level, a developer je u međuvremenu dodao i Horde mode, co-op do 32 igrača i kaže da će mjesečno updateati igru. Nasmijao se ko kreten i ugodno zabavio.
Evo još par slikica jer svaki level u igri je cijeli novi fever dream: