Igram trenutno nekoliko stvari:
South of Midnight - riješio 4 poglavlja mislim, za sada mi je najveći forte igre storytelling, glazba i vizalni stil. Gameplay je dosta rudimentaran, no skroz ok u cijelom paketu gdje je ipak veći fokus na narativni dio igre. Glazba je čisto savršenstvo. U svakom slučaju, totalno neočekivano vrlo ugodno iznenađenje.
Black Ops 6 multiplayer - i dalje dosta zabavan za odigrati tu i tamo dva - tri meča. Možda jednog dana odigram i kampanju, no ne privlači me previše taj QTE strogo skriptirani gameplay.
Forza Motorsport - evo riješio i posljednji series u Builders cupu, trebalo mi je samo 50-ak sati lol da riješim glavnu "kampanju". Sada mi ostaju za odvoziti featured seriesi koji se s vremenom mijenjaju (ovisno o eventovima koje napravi Turn 10) i naravno multiplayer.
Dragon Age: The Veilguard - Privodim ovo polako kraju, imam skoro 50h igranja. Riješio većinu zmajeva (uključujući najtežeg), odrađujem preostale companion questove i sporedne što imam. Ide to doslovno puževim korakom jer se valja jednom u 10 dana natjeram da odigram par questova (ne toliko zbog same igre, neda mi se sjediti za računalom). Gameplay je meni legao, priča je daleko od onoga što sam navikao od BioWarea, ali kako se igra kasnije otvori, nije ni toliko loše (pogotovo ako usporedim igru s onime što obično isporuči dobar dio AAA industrije).
Borderlands 3 - ovo sam totalno random krenuo jedan vikend i navukao se. Skupio oko 14 sati, doslovno savršen loot based RPG iz prvog lica. Prezabavno za isključit par sati mozak i masakrirati likove s vrlo kreativno dizajniranim oružjima. Priča/humor je teški cringe, ali taj dio ionako od početka u potpunosti ignoriram u serijalu.
Počeo i što želim još završiti: Life is Strange: True Colors (prije nego li krenem na zadnji nastavak), Jusant (ovo je skoro meditavna penjačka igra), Somerville (gameplay je vrlo osrednji, no volim atmosferu u igri) i naravno Baldurs Gate 3 kojeg sam odgodio dok ne puste zadnji patch što su napravili prije par dana.
Sada mi još dolazi kroz 3 dana Expedition 33 i uskoro novi Doom.
I nema se kao što igrati lol.