Igra se Warhammer 40 000: Space Marine 2; igra je ok, ali ubijaju u pojam kilometarska učitavanja, na razini PS4, pa i 3.

Završen Black Myth Wukong, igretina i pol, čistih 9/10, čekam neki popust da uzmem i onda na NG+

Split Fiction pokušavam početi…

• sanzo

•  
    •  

Završio Octopath. Igra mi je baš bila odlična. Klasičan snes rpg uz točno toliko modernizacije da i dalje imaš osjećaj da igraš nešto od prije 30 godina. Sviđa mi sa da igra ima više protagonista i da se priče na kraju sve povežu. Igra izgleda predivno ako ako voliš taj stil, borba je zabavna, a glazba je kalasično za square savršeno odrađena. Minus je jedino dosta veliki grind na kraju ako želiš vidjet završetak priče.

Sad igram Super Mario Wonder. Očekivano zabavan platformer. Nintendo je baš majstor za ovakve igre.

brate @sanzo, baci oko (ako već nisi).

imaš demo na eShop. jako su darežljivi s porcijom igre. ja sam ubacia sigurno 5-6 sati u demo (progress ide u full game (igra izlazi za desetak dana)). na igri su i Kazutaka Kodaka (Danganronpa) i Kotaro Uchikoshi (Zero Escape, AI: The Somnium Files).

esencijalno: Persona kreće u vojnu školu i FF Tactics je izmaltretira i otme joj lovu za marendu.

• sanzo

•  
      •  

k

Prati se od kad je najavljeno. Cura obično pokupuje i odigra sve te spike chunsoft igre prije mene pa nema straha da ću propustit. Čeka me još i rain code na switchu 😃

Trenutno igram: Kingdom Hearts Re: Chain of Memories (PS4)

Lagana priprema za Kingdom Hearts 4

Svakih nekoliko godina se odigraju odlicne bezvremenski naslovi, Dreamfall - The Longest Journey pa se ide na nastavak Dreamfall Chapters pa zatim Secret Files te Lost Horizon igre…

Dragon Age: The Veilguard (PS5) - počeo prije par dana, oko 6 sati u igri, trenutno misija Into the Crossroads. Odabrao rasu Qunari (she/her naravno) te warrior klasu. Promjena stila borbe naspram ranijih nastavaka mi ne smeta, pa za sada sveukupno zadovoljan.

Mario Kart 8 Deluxe (NS) - vikendom malo vožnje, za sada prešao 50cc i 100cc. Što brže to i zabavnije, baš zna nastati kaos tijekom utrke. Odlične staze u Grand Prixu, kao i dodatni modovi (favorit mi je Shine Thief). Igrat će se, čini se, sve do nastavka.

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  
    • Uređivano

The First Berserker: Khazan | PS5 Pro

Super igra, ali meni osobno ne tak super kak sam stekao dojam u topicu. I dalje mislim da je to tu negdje, ali smeta me malo što su baš bezobrazno iskopirali sve živo, i to neke stvari do razine da se čovjek zapita "A što bi Nintendo sad napravio s tim?". Na kraju dana, ako volite dobar challenge onda stvarno preporuka, ako nemate baš živaca i vremena - apsolutno preskočit. Ja sam uživao, iako me pred kraj smorila pošteno.

Review: https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/the-first-berserker-khazan

Poceo sam Ninja Gaiden Sigma i nisam siguran sta mislit o njoj. Igra je zabavna kad se malo uhodas, ali ima grozne kontrole, kameru, voice acting, pricu… jos i skoro nis ne objasni igracu.

Cudno mi je da je postala toliko popularna jer mi stvarno nije jasno po cemu. Je to samo stvar vremena kad je izasla ili nesto propustam?

• Uređivano

sanzo

Stvar vremena izlaska.

Kad je izašla Master kolekcija na PS4, prvo sam krenuo dvojku i trojku, pa sam tek nakon toga krenuo na jedinicu. I premda je i dalje to jako dobra igra, ipak su ju stigle godine, pogotovo u usporedbi sa dvojkom i trojkom što se same fluidnosti borbe tiče. Prije 15-ak+ godina kad sam ju prvi put igro…e, onda je bila genijalna.

Nije toliko responzivno, lokacije i bossovi mi nisu nešt posebno, priču i voice acting ne treba ni spominjat (premda nije ni u dvojci to nešto bolje). Ja sam stao na polovici trećeg prelaska. Ako ne ide, ne prisiljavaj se. Bolje igrat dvojku ili trojku (ali isključivo Razors Edge verziju).

Tuhy

Ma zavrsit cu, ne cini se duga i vec sam na chapteru 7. Zabavna mi je, samo mi nije bilo jasno zasto ljudi toliko hvale igru. Ocekivao sam puno vise ispolirano iskustvo. Ovo me jako podsjeca na prvu onimushu na nacin da su imali dobre ideje, ali da je osnova igre prekruta da bi one bile kvalitetno realizirane.

Probat cu i istala 2 sigurno, uzeo sam kolekciju s namjerom da ih prodem sve, ocekujem bolje iskustvo sa ovim novijima.

Upravo završio A Short Hike. Jako lijepa avantura koja se završi u par sati igranja sa sjajnom glazbom, lijepim art stilom i generalno feel good ugođajem. Ako ju ulovite na nekoj akciji nikako nemojte propustiti.

A periodično znam upaliti Balatro i Slay the Spire sa co-op modovima gdje se lagano približavam 500h igranja.

AC Shadows - Odustao od igre , imam osjecaj kao da sam to sve vec odigrao. Da se razumijemo , odlicna je igra. Grafika i combat nikad bolji. Utukao nekih 15-20 sati, odigrao i par misija sa yasukeom ( dosadan je , samo sa naomi sam igrao ).

I sad igram preko ubisoft pretplate SW Outlaws i nemrem vjerovat da uzivam , nisam to ocekivao. A nisam neki hardcore sw fan , ove nove serije nisam nist gledo osim 2 sezone mandaloriana. Bas mi pase igra. I kartaska igra sabback je dost dobra, gledam da skupim sve tokene ko kad smo skupljali sve gwent karte u witcheru 😃

Uhvatio sam malo vremena pa sam napokon krenuo The Last Story.

Nemam puno sati (svega 4h) ali uživam u igri. Sviđa mi se ta gritty atmosfera i ozbiljniji ton priče (svijeta).

A cijela igra mi djeluje kao da su Xenoblade stavili u svijet Vagrant Story.

Za sada jako, jako dobro.