Evo završio konačno prvu Diablo 4 ekspanziju. Na kraju napravio dosta dobar shadow build s necromancerom, uz par dobrih legendaryja na penitent težini riješavao glavne bossove u cca 10-15 sekundi (neke i mnogo brže od toga). Za ostatak mobova nisam trebao ništa ni raditi, samo šetao po mapi dok bi skeletoni i automatski corpse explosion kojeg je radio jedan ring napravili sav posao 😃 Čak da i zagusti nekad, imao iron maiden i odličan thorns damage na raspolaganju, no nije mi trebao jer moji to skeletoni instantno sve počiste 😃
Priča mi je bila nategnuta 3-ka - smiješno doduše koliko Blizzard očito planira razvlačiti radnju s prime evilima, mislio sam da u idućoj ekspanziji idemo na Diabla ili Baala, ali očito ništa od toga 🙃
Kao što rekoh, nisam poput fensija hardcore arpg entuzijast da idem sada derati pitove i ganjiti najbolji mogući build s hrpom najbolje opreme, no cijelo iskustvo mi je bilo skroz ok. Vjerojatno budem još igrao to na Decku kada mi se ne bude dalo ništa pametnije.
Za mene nekih 7,5/10, naravno, sve skupa ni blizu atmosferičnosti 3. acta u Diablu 2.