TITANXIS Pomanjkanje vremena. To je druga priča onda. Ja sam shvatio iz tvojih komentara da je došlo pomalo do zasičenja i trebaš neku da te nanovo podigne😀.
fensisuperstar Trenutno se igram kako doci do kuce a sa da ne padnem u more..jos uvijek sam u kaficu btw.. Idemo na izlozbu she said. Jednu cugu she said. Imam feeling da cu za 10.min lezati u devetki. Widh me luck
fensisuperstar Ok ekipa znam da sam postao u krivoj temi @Fenix oprosti mi brate za offtopic. Brateeee kako sam se sašio sinoc bog te jeboo. I na kraju ja nosio druge kući. Imam 4 ili 5 videa koje sam si pustio kao video dokaze da znam kaj se desilo ako Buzzam ili se nedajbože izTuhijam.
densetsu Zadnje odigrao The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom (komentar u temi), a trenutno prelazim Doki Doki Literature Club Plus! (PS5)
Deadwalker Sjećam se davnih vremena dok je Rome Total War bio popriličan zalogaj za moje računalo. Fast forward 20 godina, ovo iPad vrti poput bilo koje druge aplikacije. Inače može se najnormalnije igrati ovako, pogotovo ako koristim Apple Pencil.
crypto196 Prelazim sad Silent Hill 2 NG+ na hard težini. Usput rješavam platinum za Elden Ring, malo mi fali. I naravno tu je neizostavni Helldivers II.
renda El Paso Elsewhere- kakva igra, voice acting, jedan od najboljih soundtrackova koje sam cul u igrama, zarazan gameplay. Vrhunska igra.
prayer densetsu Igra koja nema konkurenciju sveukupno, a sumnjam da će je dobiti u skorije vrijeme! Uživaj! 💪
briatore Silent Hill 2 Remake, Cities Skylines Remastered i eFootball PES 2021 sa 24/25 HNL (i ex-yu) patchem.
StarFox_N Nakon Baldurs Gate 3 završio sam Dead Space Remake. Sada nastavljam s Hogwarts Legacy i Outer Worlds.